ENCEn kaavio pudotuspeleihin selvillä – arpaonni oli suotuisa

dycha ence pro encen

ENCEn pelit jatkuvat maanantaina Snow Sweet Snow -turnauksen pudotuspeleissä, jossa vastaan asettuu Sprout.

ENCE selvitti alkulohkon puhtaalla pelillä, sillä kaikki kolme ottelua päättyivät voittoihin. Se oli varmasti juurikin sellainen startti, jota uusi tiimi tavoitteli.

Nyt mittari kovenee ja myös pelin on parannuttava, kun joukkue taistelee menestyksestä Snow Sweet Snow -turnauksessa. Pudotuspelit käynnistyvät ENCEn osalta maanantaina klo 10:00, kun vastaan asettuu saksalainen Sprout.

ENCE on ottelussa suosikki ja varmasti sekin antaa lisää etulyöntiasemaa, että suomalaisorganisaation riveissä pelaava dycha edusti viimeksi juuri Sproutia, joten joukkueen kuviot ovat taatusti tiedossa.

Mikäli ottelusta irtoaa voitto, niin puolivälierissä vastaan asettuu portugalilainen sAw. Rankingissa 21. sijalla oleva sAw on jo melko kova mittari, mutta arpaonnea voi pitää todellakin suotuisana, sillä mahdollisia muita vastustajia olisi ollut muun muassa upeasti viime kuukaudet pelannut Virtus.pro sekä Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix.

Nähtäväksi jää, miten ENCE lopulta turnauksessa pärjää, mutta ainekset on mennä jopa pitkälle, mikäli peli pysyy yhtä yhtenäisenä kuin alkulohkossa.


Joukkueet:
Ottelut: