ENCEn uusi rosteri sai mielettömän alun – murskasi vastustajan ESL Pro Leaguessa

ENCE ENCEn

ENCEn uudistunut rosteri oli ensimmäistä kertaa tositoimissa keskiviikkona, kun se kohtasi ESL Pro Leaguessa ranskalaisen HEETin.

ENCE joutui laittamaan tiimiään uusiksi, kun Spinx kaupattiin Vitalityyn. Samalla myös AWP:tä pelannut hades penkitettiin, joten rosterista vapautui kaksi paikkaa. Korvaajaksi saatiin kovan luokan nimiä, kun tanskalainen valde sekä Movistar Ridersin AWP-tähti SunPayus liittyivät organisaatioon.

Alku voisi kuitenkin olla kankea, kun pelaajat vielä tutustuvat toistensa pelityyleihin. ENCEllä ei tätä ongelmaa ainakaan ensimmäisessä pelissä ollut, vaan HEET oli täydellinen vastaantulija.

Ensimmäisenä karttana pelattiin Dust2, joka oli HEETin valitsema. Suomalaisorganisaatio ei jättänyt mitään mahdollisuuksia vastustajalle, vaan nappasi 16-6-voiton. Kartan ylivoimainen tähti oli valde, joka nakutteli 26 frägiä.

Toisessa kartassa saatiin sentään jo hieman peliä aikaiseksi, vaikka ensimmäinen puolisko menikin vahvasti ENCEn nimiin numeroin 11-4. HEET kuitenkin kaunisteli lukemia jonkin verrankin, mutta lopulta Vertigo meni ENCElle lukemin 16-11.

Näin ollen 2-0-voitto oli juurikin sitä, mitä ensimmäisestä ottelusta toivottiin. Seuraava matsi on ohjelmassa jo torstaina, kun ENCE kohtaa Heroicin klo 20:30.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,