ENCEn vajoaminen maailmanlistalla jatkuu – OG otti jälleen askeleita kohti kärkeä

CS:GO-pelaajat HAVU ENCE ENCEn DreamHack Open Fall

ENCEn tuskalle ei näy loppua, sillä sijoitus on lähtenyt selvään laskuun maailmanlistalla. Joukkue on nyt tippunut jo sijalle 25.

ENCE on todella isoissa ongelmissa, sillä joukkueen rosterista uupuu tällä hetkellä yksi pelaaja, kun Aerial ilmoitti jäävänsä sairauslomalle. Tilannetta ei helpota se, että turnausten pelaaminen olisi tällä hetkellä äärimmäisen tärkeää, koska sijoitus maailmanlistalla on lähtenyt isoon laskuun.

Tuoreella listauksella ENCE tippui neljä sijaa, joten uusi paikka on tällä hetkellä 25. Merkittävänä pidettävä TOP30-sijoitus onkin vaarassa tulevien viikkojen aikana.

Vajoaminen vaikuttaa myös merkittävästi joukkueen toimintaan, sillä kutsuja turnauksiin on huomattavasti vaikeampi saada, jolloin pelejä maailman ehdotonta kärkeä vastaan ei kerry.

Sen sijaan OG:n marssi kohti kärkisijoja jatkuu. Aleksib:n johtama tiimi otti kaksi askelta ylöspäin ja joukkue löytyy nyt 7. sijalta. OG:lta sopii odottaa myös vielä korkeampia sijoituksia, sillä peli on tällä hetkellä mahtavassa kuosissa ja homma toimii.

HLTV:n maailmanlistan kärjessä jatkaa tanskalainen Heroic. Toiseksi nousi puolestaan Vitality ja yhden sijan tippunut Astralis on kolmantena.


Joukkueet: ,