ENCEssä kuohuu – Aleksib sai lähteä, Miikka ”SuNny” Kemppi tilalle

aleksib ENCE

Maailman parhaimpiin CS-joukkueisiin kuuluva ENCE teki radikaalin ratkaisun, sillä joukkue laittoi pihalla sisäisenä johtajana toimineen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen.

Viimeisen vajaan kahden vuoden aikana hurjan nousun maailman eliittiin tehnyt ENCE muuttaa kokoonpanoaan Berliinissä pelattavan major-turnauksen jälkeen. Nimittäin joukkueen sisäisenä johtajana toiminut Aleksib saa väistyä pelaavasta kokoonpanosta ja tilalle nousee aiemminkin joukkueessa pelannut Miikka ”SuNny” Kemppi.

SuNny ei ole pelannut kevään jälkeen missään, kun mies putosi Mousesportsin pelaavasta kokoonpanosta. SuNny on kuitenkin äärimmäisen kova tekijä, sillä hänet valittiin maailman 16. parhaaksi CS-pelaajaksi vuonna 2018. SuNnyn lisäksi vastaavan kunnianosoituksen on saanut myös ENCEssä pelaava Aleksi ”allu” Jalli, joka löytyi listalta vuonna 2015.

Aleksib antoi potkuistaan oman tiedotteen, jossa pelaaja kertoi yllätyneensä ratkaisusta.

– Tämä tuli minulle täysin yllätyksenä ja aluksi se sattui. Nyt se on vain hyväksyttävä. Vaikeuksista ja eriävistä mielipiteistä huolimatta pystyimme pysymään oikealla tiellä ja saavuttamaan menestystä, Virolainen totesi tiedotteessaan.

Aleksib:n viimeiseksi turnaukseksi ENCEn paidassa jää Berliinin major-turnaus, joka on yksi vuoden suurimmista tapahtumista. Tämän jälkeen remmiin hyppää SuNny, joka saa kasteensa syyskuussa Moskovassa pelattavassa Blast Pro Series -turnauksessa.

ENCEllä riittää mietittävää roolituksissa, koska IGL-roolissa eli sisäisenä johtajana toimineen Aleksi Virolaisen korvaaminen ei ole kaikista helpoin tehtävä. Varsinkaan, kun Miikka Kemppi ei ole vastaavan roolin pelaaja.