ENNAKKO: ENCE vs MIBR – Pelit kutsuturnauksessa käynnistyy!

ENCE

Suomalainen ENCE eSports matkaa Etelä-Amerikan auringon alle 22.-23.3.2019 pelattavan kutsuturnauksen johdosta. ENCE pelasi häkellyttävän Major-turnauksen Katowicessa ja ansaitsi hienoilla otteillaan paikan nyt käynnistyvään Pro Series turnaukseen.

Suomalaisten pelit ovat menneet kohtuullisen ailahtelevasti Major-turnauksen huippusuoritusten jälkeen, eikä 14.3. otettu Cache-tappio Izako Boarsille suoranaisesti antanut aihetta bileisiin. Lohdutukseksi voidaan sanoa, että ei MIBR:nkään otteet ihan päätä ole huimanneet, sillä tiimi sai vastikään Windigolta pataan ja putosi WESG 2018 -sarjasta kesken pudotuspelien.

LUE MYÖS: Blast Pro Series: MIBR vs. ENCE eSports – näin voit voittaa kympillä 119 euroa!

Turnauksesta lyhyesti

Blast Pro Series-turnaus pelataan 22.-23.3.2019 välisenä aikana. Kisapaikkakuntana toimii São Paulo, Brasilia. Turnauksessa on yhteensä kuusi erittäin kovatasoista joukkuetta ja se onkin hyvä mittari, että onko ENCEllä kanttia pysyä saavuttamansa rankingin mukaisessa seurassa pysyvämmin.

Ottelut pelataan BO1-mallin mukaisesti lukuun ottamatta Grand Final -matsia, jossa noudatetaan Best of Three -rakennetta.

ENCE eSports vs Made In Brazil

Made in Brazil on nimensä veroisesti brasialaisjoukkue ja majailee maailman rankingissa sijalla 5. ENCE ei päässyt MIBRiä vastaan ottelemaan Katowicen Major-turnauksessa, joten lähtökohta on varsin mielenkiintoinen. Luvassa on varmasti jännittävä kamppailu ja toivotaan, että suomipoikien valmistautuminen menee nappiin!

Ottelun arvioitu alkamisaika on 23.03.2019 klo 00:00, mutta huomioittehan eSports-matsien hieman villitkin aikataulumuutokset.

Matsit on katsottavissa ilmasena live streamina Twitchin kautta. Otteluissa suomenkielinen selostus!

MATSI AUKI TÄSTÄ!

 

Katso myös: eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu


Joukkueet: