HAVU kohtaa tutun ruotsalaisvastustajan – tsekkaa ennakko!

HAVU ENCE Flashpoint

Suomalaisjoukkue HAVU jatkaa pelejään Euroopan Funspark ULTI 2021 -turnauksessa keskiviikkona, kun klo 19:00 vastaan asettuu Dignitas.

HAVUn muutaman viikon tauko peleistä loppui tähän viikkoon ja nyt käynnissä on täysi rytinä, kun joukkue pelaa kahta turnausta päällekkäin. Keskiviikkona vastaan asettuu ensiksi Spring Sweet Spring -turnauksessa Endpoint ja illasta puolestaan Funsparkin puolella Dignitas.

Nyt otetaan käsittelyyn tuo illan ottelu, joka on lähtökohdiltaan äärimmäisen mielenkiintoinen. Joukkueet ovat tältä vuodelta todella tuttuja toisilleen, sillä kyseessä on jo viides keskinäinen kohtaaminen. HAVU johtaa tällä hetkellä keskinäisiä 3-1, joten suomalaisilla on hienoinen niskalenkki Dignitaksesta.

Ruotsalaisjoukkue on kuitenkin täynnä kokemusta, taitoa ja arvaamattomuutta. Organisaatio käyrä on ollut viime kuukaudet nouseva, joten kyseessä on todellakin laadukas joukkue.

Mitä karttoja on luvassa?

Joukkueiden jokaisessa tämän vuoden kohtaamisessa on pelattu Dust2. Kartta on myös hyvin todennäköinen vaihtoehto illan matsiin. Nimittäin Dignitas tulee poistamaan varmasti Miragen, kun taas HAVUn bänni osuu kaiken järjen mukaan Vertigoon.

Näin ollen HAVU valitsee omaksi karttavalinnakseen joko Trainin tai Dust2:n. Sen sijaan Dignitas poimii todennäköisesti Nuken.

Mikäli HAVUn valinta kohdistuu Dust2:een, niin ruotsalaisten toinen bänni osuu Trainiin. Tämä tarkoittaisi sitä, että HAVUn toinen bänni olisi luultavimmin Inferno, jolloin decideriksi jäisi Overpass.

Ainakin suomalaisille kelpaisi, mikäli karttoina toimisivat Nuke, Dust2 ja Overpass. Sen sijaan Dignitaksen riveissä taatusti mietitään jotain yllätysvetoakin, koska keskinäiset eivät olet tänä vuonna sujuneet. Olisiko yksi mahdollisuus pickata Nuken sijasta Inferno?

Ottelu käynnistyy keskiviikkona klo 19:00. Kyseessä on A-lohkon voittajien ottelu, joten voittaja lunastaa paikkansa puolivälieriin.

Sivuiltamme löytyvät CS:GO-ottelukalenteri tarjoilee kaikki tiedot muun muassa siitä, milloin HAVU nähdään tositoimissa.


Joukkueet: ,
Ottelut: