ESL One: Cologne 2019 – ENCE eSports ennakosuosikkina ekaan matsiin

ENCE Team Liquid

Suomalainen ENCE eSports on matkustanut Saksaan ja on parhaillaan valmistautumassa Kölnin legendaariseen CS-turnaukseen. Hyvien otteidensa ansiosta suomalaisille kelpaa avausmatsista ainoastaan voitto.

Kölnissä pelattava CS-turnaus on yleisesti arvostettu pelitapahtuma ja onhan se ollut aiempina vuosina myös Major-turnaus. Paikan päällä on kokolailla kaikki parhaat joukkueet ja turnaus onkin hyvä mittari tiimien pelikunnosta, kun valmistaudutaan hiljalleen kohti syksyllä pelattavaa Berliinin Major-turnausta. Muun muassa samassa lohkossa pelaavan Astraliksen kone on yskähdellyt viime aikoina ja se joutuikin luovuttamaan pitkään hallitsemansa ykköspaikkansa Team Liquidille.

ENCEn pelit starttaa maailman rankingissa tällä hetkellä seitsemäntenätoista majailevaa Heroicia vastaan. Suomalaiset lähtevät matsiin ennakkosuosikin asemassa ja toivotaan, että tanskalaisjoukkue onkin vain suupala matkalla kohti isompia pelejä. Kaikki ensimmäisen kierroksen matsit pelataan Best Of One -mallilla, joten sikäli yllätyksetkin voivat olla mahdollisia.

ENCE eSports vs Heroic

ENCEn ja Heroicin välinen ottelu käynnistyy tiistaina 2.7. klo 16:30 ja se on nähtävissä ilmaiseksi Twitchistä ESL_CSGO kanavalla.

Kumpi voittaa ensimmäisen kartan pislarundit? Kumpi voittaa toisen kartan ja kumpi joukkue paketoi voiton itselleen? Lisäjännitystä ottelun seurantaan voi hakea Coolbetilta. Kirjaudu jo olemassa olevalle pelitillesi tai luo tunnus oheisen linkin tai painikkeen kautta!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!


Joukkueet: