Heroic yllätti suomalaiset – seuraavaksi vastassa Vitality

aleksib ENCE

ENCE eSportsin matka Saksan Kölnissä alkoi 2.7., ja se joutuikin kokemaan tappion avausmatsissa Heroicia vastaan. Seuraavaksi vastaan talsii viime aikoina hyvin suorittanut Vitality.

Suomalaisten marssi ESL Onen järjestämässä Kölnin turnauksessa ei lähtenyt ihan odotetulla tavalla liikenteeseen, kun altavastaavana matsiin lähtenyt Heroic antoi ENCElle kylmää kyytiä. Matsi pelattiin muiden avausotteluiden tapaan kerrasta poikki-menetelmällä ja karttana toimi Mirage. Lopputulos 16-10 ei varsinaisesti mairittele ja varsinkin sergejllä ja xseveNillä on vielä kovasti parannettavaa.

ENCEn tapaan myös Vitality hävisi avausottelunsa ja pelaa nyt siksi suomalaisia vastaan tässä ensimmäisen kierroksen Lower Bracket -matsissa. Suomalaisten näkökulmasta lähtökohdat ovat varsin erilaiset ja tällä kertaa ennakkosuosikkina kamppailuun lähteekin vastustaja Vitality. ENCEn voittokerroin onkin muikea 2.05, joten nyt on sauma tuplata panos ja saada vähän lisää pelirahaa kassaan!

ENCE vs Vitality

ENCEn ja Vitalityn välinen ottelu käynnistyy keskiviikkona 3.7. klo 13:00 ja se on nähtävissä ilmaiseksi Twitchistä ESL CSGO kanavalla.

Kumpi voittaa ensimmäisen kartan pislarundit? Kumpi voittaa toisen kartan ja kumpi joukkue paketoi voiton itselleen? Lisäjännitystä ottelun seurantaan voi hakea Coolbetilta. Kirjaudu jo olemassa olevalle pelitillesi tai luo tunnus oheisen linkin tai painikkeen kautta!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Katso myös: StarLadder Major Berlin 2019 CS:GO – Otteluohjelma, joukkueet ja live stream


Joukkueet: