ESL One: Road to Rio -turnauksessa lähestyy loppuhuipennus – näin pelit jatkuvat

Yle Elisa Open Steam Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports CS kilpapelaajien

ESL One: Road to Rio huipentuu sunnuntaina pelattavaan Grand Finaliin, mutta tätä ennen käydään vielä kova taistelu noista kahdesta paikasta.

Road to Rio -turnauksessa taistellaan rahapalkintojen lisäksi ranking-pisteistä, joiden avulla ratkaistaan syksyn majoreille selviävät joukkueet. Näin ollen panokset ovatkin piipussa, sillä jokainen haluaa olla mukana vuoden suurimmissa kekkereissä.

Nyt käydään läpi hieman sitä, miten joukkueet finaaliin tullaan saamaan selville ja mikä on turnauksen huipennuksen aikataulu.

Se on varmaa, että Astralis tai FaZe tullaan näkemään sunnuntaina pelattavassa Grand Finalissa. Ensimmäinen finalisti saadaan selville perjantai-iltana, kun maailman huippujoukkueet iskevät yhteen. Sen sijaan tappiokaan ei vielä murskaa haaveita, vaan se tarkoittaa ainostaan tippumista alempaan kaavioon.

Niin kutsuttu Consolidation Final pelataan lauantaina ja tuossa ottelussa nähdään Astralis-FaZe-ottelun häviäjä sekä yksi alemmassa kaaviossa pelaavista joukkueista. Alemmassa kaaviossa ovat vielä mukana Ninjas in Pyjamas, G2, Vitality sekä Heretics.

Alemmassa kaaviossa pelit jatkuvat torstaina ja perjantaina, joiden aikana saadaan selville joukkue, joka kohtaa Astraliksen tai FaZen lauantain Consolidation Finalissa.

Road to Rio – Ylempi kaavio:

Perjantai 15.5. klo 21:00 Astralis – Faze

Sunnuntai 16.5. klo 21:00 Grand Final: Astralis/FaZe – Astralis/FaZe/Vitality/Ninjas in Pyjamas/Heretics/G2

Alempi kaavio:

Torstai 14.5. klo 17:30 Vitality – Ninjas in Pyjamas

Torstai 14.5. klo 21:00 Heretics – G2

Perjantai 15.5. klo 17:30 Vitality/Ninjas in Pyjamas – Heretics/G2

Lauantai 16.5. klo 21:00 Vitality/Ninjas in Pyjamas/Heretics/G2 – Astralis/FaZe


Ottelut: