ESL päivitti sääntökirjaansa Counter-Strike-tapahtumiin – crocsit ja shortsit kielletään pelaajilta

ESL Major Valve CS Elisa ence

Turnausjärjestäjä ESL on päivittänyt sääntökirjaansa vaatetuksen osalta CS-turnauksiin. Jatkossa pelaajilla ei ole oikeutta käyttää crocseja tai shortseja.

ESL lukeutuu maailman suurimpiin turnausjärjestäjiin Counter-Strikessa. Yhtiöllä on oma sääntökirja tapahtumia koskien, joilla pyritään näyttämään ulospäin mahdollisimman ammattimaisilta. Nyt sääntökirjaa on päivitetty pelaajien vaatetuksen osalta. Tämän johdosta jatkossa pelaajilla ei ole lupaa tulla turnauksiin esimerkiksi crocseilla, sandaaleilla tai shortseilla. Myös kaikenlaisten päähineiden käyttö on kielletty jatkossa.

Sääntökirjassa todetaan, että pukeutumisen tulee olla yhteneväinen tiimin kesken. Päällä pitää olla pitkät housut ja suljetut kengät. ESL voi tarvittaessa tarjota neutraalit vaatteet tiimeille, mutta näiden arvo vähennetään palkintorahoista.

Kiellettyjen vaatteiden käytöstä on luvassa sakko, jonka suuruus on 250 dollaria. Mikäli kyseessä on törkeä sääntörike, niin pelaaja voidaan jopa sulkea turnauksesta.NordVPN 600x200