ESL Pro Leaguen A-lohko huipentuu – tässä kaikki mahdolliset skenaariot

esl NAVI electronic Cloud9

ESL Pro Leaguen A-lohko on tulossa päätökseensä, kun viimeiset ottelut pelataan tänään 4.9.

Pro Leaguen kutkuttavan jännittävä ensimmäinen viikko on huipentumassa todelliseen trilleriin, sillä kaikilla joukkueilla on vielä sauma jatkopaikkaan. Lohkovoiton on varmistanut jo Vitality, mutta kaikki muut sijoitukset ovat vielä auki.

ESL:ää on useasti moitittu Pro Leaguen formaatista, mutta tällä kertaa se näyttäisi toimivan loistavasti. Isoimmat suosikit jatkoon ovat fnatic ja NAVI, joilla on molemmilla kuusi pistettä kasassa. Heille riittää näin ollen voitot illan otteluista, jotta jatkopaikat varmistuvat.

Tämän lisäksi kuudesta pisteestä löytyy Spirit, joka kohtaa viimeisellä kierroksella Vitalityn. Spirit on kuitenkin heikommassa asemassa, koska se on hävinnyt sekä fnaticille että NAVI:lle.

NiP ja Endpoint ovat tällä hetkellä kaksi viimeistä, sillä molemmilla on vain kolme pistettä. Keskinäiset kohtaamiset voivat kuitenkin muuttaa tilannetta, kun NiP kohtaa NAVIn ja Endpoint puolestaan fnaticin. Jos molemmat voittavat ottelunsa, niin lohko menee totaalisesti solmuun ja marginaalit ratkaisevat jatkopaikat.

ESL Pro Leaguen A-lohkon skenaariot

Jos twiitit eivät näy, voit katsoa ne Twitteristä.

Joukkueet: ,,
Ottelut: