ESL Pro League -finaali: NAVI – MOUZ | TV, ennakko ja kartat

s1mple näin ESL Pro League w0nderful

ESL Pro League huipentuu sunnuntaina, kun ohjelmassa on todella jännittävä finaali NAVI-MOUZ. Tässä ennakkopaketti ratkaisevaan taistoon!

Suomalaisittain finaali on todella mielenkiintoinen, koska vastakkain on Aleksib:n NAVI sekä Jimpphatin MOUZ. Lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset, joten ei olisi ihme, vaikka CS:GO-fanit pääsisivät nauttimaan jopa viidestä kartasta. BO5-systeemillä pelattava finaali takaa sen, että ainakin kolme karttaa on luvassa. Myös tulevat kartat ovat selvillä, sillä NAVI poistaa Vertigon ja MOUZ Anubiksen, joten kaikki loput tulevat tarjolle. Se, missä järjestyksessä tiimit niitä sitten valitsevat on vielä hieman mysteeri.

Ehdoton ykköstähti on ennakolta s1mple, joten yksilötaidon puolesta NAVI on vahvempi. Kuitenkin MOUZ:n riveistä löytyy myös pari ihan tulivoimaista kaveria, joiden pitää olla korkealla tasolla läpi finaalin.

Jimpphatin suhteen kannata seurata sitä, miten suomalaisnuorukainen pystyy voittamaan omat taistelunsa, koska ne ovat monesti kierroksen kannalta merkittäviä, mikäli Jimpphat onnistuu saamaan frägejä kierroksen alkuun.

ESL Pro League -turnauksen voitto on moneltakin kantilta merkittävä, koska ison rahapotin sijaan voittajatiimi lunastaa paikan BLAST World Final -turnaukseen sekä IEM Katowice 2024 -turnaukseen. NAVIn kannalta voitto olisi myös mentaalisesti todella kova, koska odotukset ovat valtavat jatkuvasti, mutta uusi tiimi ei ole vielä mestaruuksia saanut. Sen sijaan MOUZ:n kohdalla tulevaisuus on kirkas, vaikka vielä mestaruus jäisikin haaveeksi.

Näin katsot NAVI – MOUZ -ottelun TV:stä

Finaalin seuraamiseen on monia erilaisia tapoja, koska monet tahot näyttävät suorana lähetyksenä ottelun. Esimerkiksi coolbet.com-sivustolta löydät striimin, josta pääset katsomaan finaalin alusta loppuun asti suorana. Klo 17:00 pyörähtää peli käyntiin ja ainakin muutaman tunnin ajan on luvassa maailman parasta CS:GO:ta.


Ottelut: