ESL Pro League huipentuu – pudotuspelien otteluohjelma, kaavio, NAVI ja MOUZ

CS2 Major Majoreiden Aleksib BLAST kymmenen NAVI major elimination

ESL Pro League huipentuu pudotuspeleihin, joissa mukana nähdään Aleksi ”Aleksib” Virolaisen NAVI ja Jimi ”Jimpphat” Salon MOUZ.

Pro leaguen pudotuspelit alkavat tiistaina 7.5., kun 16 parasta joukkuetta taistelevat 170 000 dollarin voittopotista sekä paikasta IEM Cologneen. Panokset ovat siis kovat, sillä kaikki haluavat osallistua Kölnin tarunhohtoiseen jättiturnaukseen.

Suomalaisista mukana nähdään NAVI-peluri Aleksi ”Aleksib” Virolainen sekä MOUZ:n Jimi ”Jimpphat” Salo. NAVIn taival alkaa aiemmin, sillä joukkue aloittaa pudotuspelien toiselta kierrokselta. MOUZ puolestaan onnistui nappaamaan omasta lohkostaan voiton, joten joukkue eteni suoraan puolivälieriin.

Aleksib nähdään suomalaisista ensimmäisenä askissa, kun joukkueen peli on luvassa keskiviikkoiltana (20:30). Jimpphat puolestaan hyppää servulle vasta torstai-iltana, kun puolivälierät alkavat (20:30).

Kummallakaan ei ole missään nimessä helppoa tietä jatkoon, sillä NAVI saa vastustajaksi joko Monten tai FaZen. MOUZ:n osalta tilanne on vielä melko auki, sillä vastustajaksi voi tulla BIG, G2 tai 3DMAX.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen X:stä.

NAVIN JA MOUZ:N OTTELUIDEN AIKATAULUT, TULOKSET JA LINKIT LIVESTRIIMEIHIN LÖYDÄT PAINAMALLA TÄSTÄ!


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: