ESL Pro League S19 – aikataulu, lohkot, NAVI, MOUZ ja ENCE

navi Aleksib

ESL Pro League S19 polkaistaan käyntiin 23.4. Suomalaisedustuksesta turnauksessa vastaa NAVI, MOUZ ja ENCE.

Pro League on jälleen nurkan takana, kun suurin osa maailman huippujoukkueista taistelee himoitusta pokaalista lähes kolme viikkoa kestävässä turnauksessa. Karkelot järjestetään tuttuun tapaan Maltalla, jossa ne ovat olleet jo muutaman vuoden ajan.

Ensimmäisenä luvassa on A- ja B-lohko. A-lohkosta löytyy mielenkiintoisia nimiä, sillä mukana nähdään mm. electoNicilla vahvistunut VP, otteitaan parantanut Astralis sekä maailmanlistan ykkösjoukkue FaZe. B-lohkon kärkijoukkueina puolestaan nähdään G2, Vitality ja Falcons.

Suomalaisedusteiset C- ja D-lohko polkaistaan käyntiin 30.4. eli viikko kahden ensimmäisen lohkon jälkeen. Ensimmäisenä päivänä askissa nähdään ENCE ja MOUZ (14:30), mutta NAVI aloittaa oman taipaleensa vasta 1.5.

ENCEn avauskohtaamisessa vastustajaksi asettuu GamerLegion (14:30) ja MOUZ puolestaan haastaa Bad News Kangaroosin (14:30). Ensimmäistä kertaa Major-voittonsa jälkeen servulla nähtävä Aleksib puolestaan johdattaa joukkonsa FlyQuestia (ent. Grayhound) vastaan (14:30).

ESL Pro Leaguen lohkot

Kuva ESL Counter-Strike / X

KAIKKI SUOMALAISEDUSTEISTEN JOUKKUEIDEN OTTELUT, TULOKSET SEKÄ LINKIT LIVESTRIIMEIHIN LÖYDÄT TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut: