ESL Pro League huipentuu – tässä pudotuspelikaavio!

NAVI aleksib BLAST ence ESL Pro League

ESL Pro League huipentuu tällä viikolla pelattaviin pudotuspeleihin, joiden kaavio on nyt selvillä! Näin ENCE ja NAVI jatkavat turnaustaan.

ESL Pro Leaguessa on mukana vielä 16 joukkuetta, jotka on lohkossa tulleen menestyksen jaettu pudotuspeleissä kolmelle eri kierrokselle. Lohkovoittajat selvittivät tiensä suoraan kahdeksan parhaan joukkoon, joten Vitality, NAVI, ENCE ja G2 Esports pelaavat vasta puolivälierissä.

Lohkossa toiseksi sijoittuneet saavat aloittaa puolestaan pudotuspelien 2. kierrokselta. Näitä joukkueita ovat Complexity, BIG, Movistar Riders ja FaZe Clan. Loput kahdeksan joukkuetta joutuvatkin aloittamaan heti ensimmäiseltä kierrokselta.

Kun otetaan katsaus suomalaisia kiinnostavien joukkueiden kaavioon niin selviää, että NAVIn mahdollinen vastustaja puolivälieriin on joko Astralis, Eternal Fire tai BIG. Sen sijaan ENCEn mahdolliset vastustajat ovat Virtus.pro, 9z tai Movistar Riders. Näin ollen voidaankin hyvin todeta, että sekä NAVI että ENCE ovat suosikkeja selviämään välieriin.

Siellä sitten tuleekin mahdollisesti vastaan jo aivan TOP5-joukkue, joten raakaa tulee olemaan taisto, mikäli mestaruuteen asti haluaa painella.

ESL Pro League Season 18 – pudotuspelikaavio:


Ottelut: