Video: ESL Pro Leaguen finaali sai järjettömän päätöksen – cadiaN esitteli mielipuolisen clutchin

TOP10 ESL Pro Leaguen Ninjas in Pyjamas

ESL Pro Leaguen 13. kauden Grand Final pelattiin sunnuntaina, kun venäläinen Gambit ja tanskalainen Heroic taistelivat himoitusta tittelistä.

Ottelusta muodostui suorastaan uskomaton näytelmä, sillä voittaja ratkesi vasta viiden kartan massiivisen näytöksen jälkeen. Hurjan pitkäksi venähtänyt finaali tarjosi muun muassa neljän jatkoajan sävyttämän Trainin.

Kuitenkin ehdottomasti ikimuistoisin hetki koettiin finaalin viimeiseksi jääneellä kierroksella, kun Heroicin tähtipelaaja cadiaN oli täysin toivottoman tilanteen edessä joutuessaan 1vs4-asetelmaan. Tanskalaispelurilla oli käsissään pelkkä pistooli, joten kukaan ei varmastikaan olisi voinut kuvitellakaan, että mies onnistuisi kääntämään tilanteen voitoksi.

CadiaN osoitti kuitenkin huimaa malttia, kun Heroic-tähti hiipi sisään A-saitille ja kaivoi moran esiin. Ensimmäiseksi cadiaN niisti sh1ron, jolta lähti matkaan myös AWP.

Tanskalaispelurille jäi kuitenkin vain 2 elämäpistettä, joten tilanne oli entistä vaikeampi, kun vastassa oli kolme Gambit-peluria. AWP kuitenkin lähti laulamaan ja venäläiset lakosivat tieltä. Lopulta aivan uskomaton clutch meni maaliin ja Heroic varmisti ESL Pro League Season 13 -turnauksen voiton.

ESL Pro Leaguen Grand Final huipentui uskomattomaan clutchiin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: