Pelaa Nordic Champions Ladderia – voita paikka allun joukkueeseen

Valve Ensimmäinen MOUZ CS:GO Conquer Gaming Inferno Nordic Champions TOP10 janon

Esportalissa järjestetään Nordic Champions Ladder, josta on mahdollisuus voittaa suorastaan herkullisen kovia palkintoja.

Mikä on Esportal?

Esportal on erittäin suosittu ja laadukas CS:GO matchmaking -alusta, joka tarjoaa oman huijauksenestoohjelman, yksilöidyt pelaajatilastot sekä paljon muuta. Alustalla on myös jatkuvasti droppeja, josta voit voittaa skinejä.

Esportalissa on pelaajia jo yli 500 000, joten pääset taistelemaan omantasoisia vastustajia vastaan. Alustalla järjestetään myös erilaisia laddereita ja turnauksia. Esportalin etu FACEIT-palveluun nähden on se, että se pystyy tarjoamaan pohjoismaalaiset palvelimet ja sitä kautta pienemmät viiveet.

Voita paikka allun joukkueeseen

Mikäli et vähänkin kiinnostunut CS:GO:sta, niin nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä käsiksi esimerkiksi komeisiin skineihin. Kuitenkin se ehdoton pääpalkinto on se, että voit voittaa paikan suomalaislegenda allun joukkueeseen.

Allu rakentaa joukkueen yhdessä ladderin TOP4 parhaiden pelaajien kanssa. Kyseinen joukkue tulee kilpailemaan pohjoismaisessa Nordic Champions Showdown -hyväntekeväisyysturnauksessa 3-5.12.2021 muita pohjoismaisia tähtiä ja legendoja vastaan!

Turnaus lähetetään suorana Twitch.tv -kanavalta selostuksen kera. Nordic Champions Ladder on käynnissä 1. joulukuuta asti!

Turnaus sisältää seuraavat profiilit:

Allu – Suomi

MSL – Tanska

Hedje – Norja

HeatoN – Ruotsi

Lisäksi skinejä dropataan yhteensä 2000€ edestä ladderin aikana. Pelaa vähintään 5 ottelua ladderissa, jotta saat mahdollisuuden voittaa satunnaisia ​​premium-droppeja!

Laddereissa dropataan yhteensä:

– 40x AK47 | Asiimov

– 40x M4A4 |龍王 Dragon King

– 10x CS:GO moraa

Palkinnot:

Ladderin TOP4 parasta pelaajaa saavat:

– 50 euron Skinbaron lahjakortin

– paikan Allun johtamassa joukkueessa sekä kutsun Nordic Champions Showdown -turnaukseen

Ladderin Top 5-10 parasta pelaajaa

– 25 euron Skinbaron lahjakortin