CS:GO EU Minor: ENCE eSports rökitti Northin ja selvitti tiensä Majoreihin! – Tsekkaa videot

ENCE

ENCE eSports kohtasi turnauksen päätösmatsissa Northin. Matsissa oli isot panokset, koska voittaja saisi suoran tiketin Katowicessa pelattavaan CS:GO Major -turnaukseen. Ottelusta pedattiin täyspitkää vääntöä, mutta ENCE näytti Northille kaapin paikan jo kahdessa mapissa!

Ensimmäinen kartta oli ENCEn valitsema ja aiemmastakin matseista tuttu Train, josta ei todellakaan jännitystä puuttunut. Ottelu oli kaiken kaikkiaan melko rikkonainen ja erät päättyivät pieniin marginaaleihin. Erityisesti vieraiden v4lde oli tänään pelipäällä ja otti Northin kannalta todella tärkeitä frägejä. Ratkaisu saatiin vasta jatkoerissä ja niitäkin ehdittiin tahkoamaan useampi pari, kun molempien joukkueiden vahva CT-puoli piti pelin hengissä. ENCE eSports vei Trainin lopulta nimiinsä 22-20.

v4lde ja 4 tappoa B-saitilta

ENCE eSports nappasi upeasti paikan Major-turnaukseen

Seuraavaksi oli luvassa Northin valitsema Inferno, jossa ENCE aloitti CT-puolella ja veikin hienosti pislarundin nimiinsä. Suomalaiset vaikuttivat olevan toisessa mapissa muutenkin todella hyvässä letkussa ja pian oltiinkin jo tilanteessa 6-0. North yritti vimmatusti ja saikin välissä muutaman yksittäisen rundin, mutta turhaan. Suomalaiset painoivat lisää kierroksia koneeseen ja veivät nimiinsä oman CT-osuutensa murskaavasti 13-2.

Toisen puolen pislarundilla ENCE eSports rynnisti kohti B-saittia ja sergej näytti kylmäpäisyytensä kovassa tilanteessa vetäen hihastaan komean ässän tuhotessaan koko Northin joukkueen. Tanskalaiset vaikuttivat olevan täysin aseettomia ENCEä vastaan ja pian suomalaisilla olikin jo 15 erää takataskussaan. Pieni lepsuilu ENCEn pelissä alkoi kuitenkin kostautumaan ja North alkoi huolestuttavasti keräämään erävoittoja pelin ollessa uhkaavimmillaan jo 15-7. ENCE löi viimeisen niitin Northin haaveille, kun allu viimeisteli suomalaisten karttavoiton tuloksella 16-7.

Näin ollen suomalainen ENCE eSports voittaa EU Minor -turnauksen ja varmistaa paikkansa tulevassa Katowicen Major-tunauksessa 2019! Major-turnaus on ohjelmassa 28. helmikuuta – 3. maaliskuuta.

sergej ja maaginen ace pislarundilla

Katso myös: Tässä on Ylen julkaisema Inside ENCE-dokumentti – käsittelyssä Suomen kovin CS-joukkue!


Joukkueet: