CS:GO EU Minor: ENCE starttaa pudotuspelinsä – vastaan asettuu Valiance

Ence esports

Suomalainen ENCE eSports aloittaa Playoff-urakointinsa Lohko A:n toiseksi sijoittunutta Valiancea vastaan. Vedot Coolbetille ja ilmainen Live Stream auki Twitchistä. Katso ohjeet artikkelin lopusta!

ENCE eSports moukaroi vastustajansa Ex-Space Soldiersin ja Windigon 16.1. pelatuissa alkusarjan otteluissa ja seuraavana on vuorossa pudotuspelien ensimmäinen vaihe. Vastaan asettuu A-Lohkon toiseksi sijoittunut Valiance. Suomalaisjoukkue lähtee matsiin lievästi sanottuna ennakkosuosikkina, eikä ihme, kun ottaa huomioon viime aikojen suoritukset pelikentillä.

Matsi pelataan Best of Three -mallilla ja nähtäväksi jää, mitkä kartat tällä kertaa valikoituvat pelattavien karttojen joukkoon. ENCE pelasi edellisen kerran Valiancea vastaan lokakuun 18. päivä ja BO1 matsi päättyi silloin 19-17. Matsien välillä on kuitenkin CS:GO-skenestä puhuttaessa pitkä aika, joten suurta painoarvoa lokakuun matsin lopputulokselle ei voi antaa.

Coolbet tarjoaa illan matsiin ENCE:lle kilpailijoihin verrattuna varsin mukavan kertoimen ja 1.5 tasoituksella kerroin kohoaa entisestään. Betsit kiinni ja lisäjännitys katsomisen ohella on taattu!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Fiilistele sergejn 1vs3 clutch Windigoa vastaan 16.1. pelatusta matsista

 

Ottelu starttaa 18.1. klo 21:30 ja koneen ääressä kannattaa olla hyvissä ajoin, että ei jää matsin kannalta oleellinen pislarundi näkemättä. Matsi näkyy laadukkaalla englanninkielisellä selostuksella ja kommentoinnilla ilmaiseksi Twitchin kautta.

 

MATSI AUKI TÄSTÄ!

 

Katso myös: Tässä on Ylen julkaisema Inside ENCE -dokumentti – käsittelyssä Suomen kovin CS-joukkue!


Joukkueet: