Video: Tunnettu striimaaja Evelone ohitteli holtittomasti – Audi RS7:n keula sai kyytiä

evelone

Ukrainalainen striimaaja Vadim ”Evelone” Kozakov toimi liikenteessä täysin holtittomasti ja jälki oli myös sen näköistä.

YouTubessa, Twitchissä ja Instagramissa todella suosittu Evelone näytti itsestään typerämmän puolen, kun hän julkaisi Telegrammissa kuvan hänen Audi RS7:n hajonneesta keulasta. Kuvan yhteydessä hän kuitenkin unohti kertoa, että hänen ajamansa kolari oli täysin itse aiheutettua.

YouTubeen myöhemmin tullut video nimittäin näyttää, että mies ohittelee autollaan täysin holtittomasti ja ajaa lopulta Ford Fusionin perään. Miehen oma auto on vuosimallin 2021 Audi RS7, jonka hinta Suomessa on alkaen 186 000€.

Itse kolarista ilmeisestikin selvittiin ilman isompia henkilövahinkoja, mikä on tietysti hyvä asia. Selvää on kuitenkin se, että faneille ei varmasti jäänyt hyvää kuvaa miehen toilailuista.

Evelone on entinen Fortnite-kilpailija, jolla on järisyttävä määrä seuraajia. Miehellä on Instagramissa noin 678 000 seuraajaa, Youtubessa noin 764 000 tilaajaa ja Twitchissä yli kaksi miljoonaa seuraajaa.