Evil Geniuses löysi viidennen – nuori supertähti oBo liittyy joukkueeseen

Complexity Evil Geniuses obo

Evil Geniuses joutui pelaajamarkkinoille, kun Ethan ”Ethan” Arnol jätti joukkueen yllättäen vain hetki sitten.

Evil Geniuses oli jossain vaiheessa jopa maailman kärkijengi ja ottelut sujuivat joukkueen kannalta mainiosti. Tätä ajanjaksoa ei kuitenkaan kestänyt kauhean pitkään ja viime aikoina jengiltä on nähty todella ailahtelevia otteita.

Tämä johti siihen, että nuori Ethan ”Ethan” Arnold ilmoitti, että hän aikoo jättää CS:GO:n kokonaan ja siirtyä Valorantiin. Tämän myötä EG:n rosteri tippui vain neljään pelaajaan ja pohjoisamerikkalainen organisaatio joutui näin laittamaan verkot vesille mielenkiintoisten pelaajamarkkinoiden osalta.

Loppupeleissä haaviin tarttui todellinen tähtipelaaja, kun entinen Complexityn pelaaja Owen ”oBo” Schlatter liittyi joukkueeseen. Schlatter lähti aikanaan Complexitystä koti-ikävän ja Euroopassa asumisen vuoksi, mikä oli ymmärrettävää, koska kyseessä on nuori pelaaja.

Jo Complexity-paidassa oBo näytti huikeita otteita, joten missään nimessä ainakaan paperilla Evil Geniuses ei tästä huonone. On mielenkiintoista nähdä, mitä nuori ja nälkäinen pelaaja voi tuoda mukanaan. Ensimmäinen peli uudella rosterilla on 25.3., kun ESL Pro Leaguessa vastaan asettuu Astralis.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: