EXTREMUM julkaisi huippurosterin – mukana 100 Thievesin viisikko

EXTREMUM

Venäläisorganisaatio EXTREMUM on julkaissut tähtipelaajia vilisevän CS:GO-joukkueensa, jossa on mukana 100 Thievesistä tuttu viisikko.

EXTREMUM on vihdoin julkaissut rosterinsa, jota on pitkään odotettu. Kuten huhuissa on jo pitkään epäilty, niin 100 Thievesiä edustaneet neljä pelaajaa sekä valmentaja ovat pohja koko projektille. Ainoa pelaaja, joka luonnollisesti uupuu tästä kombinaatiosta on jks, joka siirtyi jo aikaisemmin Complexityyn.

Vain vähän aikaa sitten Cloud9:stä lähtenyt kassad on uuden kokoonpanon valmentaja ja hänen alaisuudestaan löytyy vanhat suojatit jkaem, AZR, Liazz sekä Gratisfaction. Näiden lisäksi joukkueeseen on hankittu BnTeT, joka oli Gen.G:n ylivoimasesti paras pelaaja ja kantava voima.

EXTREMUM saa siis melko valmiin kokoonpanon itselleen ja BnTeT on ehdottomasti vahva lisä jengiin. Toki 100 Thievesin tarina päättyi lopulta epäonnistumiseen, eikä joukkue pystynyt ikinä täysin lunastamaan niitä odotuksia, joita sille esitettiin.

Tällä rosterilla on kuitenkin iso mahdollisuus olla maailman TOP10-joukkue, jos palaset loksahtavat kohdilleen. On liian aikaista sanoa, haastaako tämä joukkue maailman absoluuttista kärkeä, sillä vain aika näyttää, onko BnTeT parempi ja sopivampi palanen kuin jks, vai jatkaako EXTREMUM siitä, mihin 100 Thieves jäi.

EXTREMUMin rosteri:
Australia Aaron ”⁠AZR⁠” Ward
New Zealand Sean ”⁠Gratisfaction⁠” Kaiwai
Australia Jay ”⁠Liazz⁠” Tregillgas
Indonesia Hansel ”⁠BnTeT⁠” Ferdinand
Norway Joakim ”⁠jkaem⁠” Myrbostad

Serbia Aleksandar ”⁠kassad⁠” Trifunović (valmentaja)

Serbia Nestor ”⁠LETN1⁠” Tanić (analyytikko & manageri)


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,