EZ4ENCE! – Suomalaisorganisaatio nousi maailmanlistan neloseksi

dycha ENCE Pinnacle Cup suomalaisorganisaatio

Suomalaisorganisaatio ENCE nousi jälleen maailmanlistalla, kun se voitti juuri päättyneen BLAST Premier Spring Showdownin.

ENCEn huikea vire sai jatkoa, kun tanskalaisjätti Astralis kaatui BLAST Premier Spring Showdownin finaalissa lukemin 2-1. Tämän myötä joukkue nappasi turnauksen mestaruuden ja lunasti paikkansa BLAST Premierin kevään finaaleihin, jotka pelataan Lissabonissa.

Suomalaisorganisaatio on muutenkin ollut yksi parhaista joukkueista alkuvuoden aikana. Tässä kohtaa voidaan siis todeta, että madenin hankkiminen doton tilalle oli juuri se, mitä joukkue tarvitsi.

Huippuvireen ajoitus on täydellinen, sillä ensi viikolla alkaa CS:GO:n isoin turnaus PGL Major Antwerp. Majoreille ENCE lähtee siis yhtenä maailman kovimmista joukkueista, joten menestyskään ei missään nimessä ole poissuljettua.

Suomalaisorganisaatio saa olla ylpeä suorituksestaan, sillä maailmanlistan nelostila on todella kova saavutus. Joukkueella on tällä hetkellä todellinen mahdollisuus taistella turnausvoitoista joka kerta, joten pitkään kestänyt kärsimysten tie näyttäisi vihdoin tulleen päätökseensä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: