Legendaarinen f0rest palaa fnatic-nuttuun 12 vuoden tauon jälkeen

f0rest

Fnatic ilmoitti hankkineensa Patrik ”f0rest” Lindbergin lainasopimuksella Pinnacle Cupia varten.

Ruotsalasiorganisaatio fnatic laittoi CS-fanit nostalgisiin tunnelmiin, kun se ilmoitti hankkineensa Patrik ”f0rest” Lindbergin lainalle Dignitaksesta. Legenda nähdään joukkueen mukana 8.6. alkavassa Pinnacle Cupissa, joka pelataan Ruotsin Lundissa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yksi kaikkien aikojen CS-pelaajista koskaan on nähty myös aiemmin fnatic-paidassa, mutta siitä on vierähtänyt jo 12 vuotta. Vuosina 2006-2010 joukkue nimittäin dominoi CS 1.6:ssa, kun f0rest operoi tiimin keihäänkärkenä.

Pelin aiempaa versiota dominoinut ruotsalaistähti on ollut myös CS:GO:n puolella yksi parhaista, vaikka viime vuodet ovatkin olleet hiljaisempia. Erityisesti vuosina 2012-2014 f0restin silloinen joukkue NiP oli todellinen supertiimi, joka hallitsi maailmanlistoja.

Ruotsalaislegenda on pelannut viimeiset vuodet Dignitaksessa, joka kuitenkin ilmoitti luopuvansa kokoonpanostaan. Vielä ei ole varmaa, missä pelaaja nähdään seuraavaksi vai nähdäänkö missään. Itse hän on kuitenkin halukas jatkamaan uraansa, joten nyt hänelle aukeaa mahtava näytön paikka.


Pelaajat:
Joukkueet: ,