Nyt se on varmaa! – FalleN täydentää Team Liquidin rosterin

FalleN

Brasilialaistähti Gabriel ”FalleN” Toledo on virallisesti Team Liquidin CS:GO-rosterin viimeinen palanen.

IEM Global Challengen jälkeen oli selvää, että Team Liquid tarvitsee uuden pelaajan, sillä joukkueen kanadalaistähti Twistzz ilmoitti jättävänsä jengin heti turnauksen jälkeen. Liquid oli vuoteen 2020 lähdettäessä yksi kuumimmista joukkueista, mutta koronaviruksen täyteinen vuosi oli joukkueelle lopulta todella vaikea.

Melkein heti Global Challengen jälkeen tuli myös vahvoja huhuja siitä, että FalleN korvaisi Twistzz:n, jonka puolestaan on epäilty siirtyvään FaZeen. Brassin siirto kuulosti paperilla todella hyvältä idealta, sillä Liquid kaipasi sekä AWP-pelaajaa että In-Game Leaderia joukkueeseensa.

Nyt huhut ovat vihdoin vahvistuneet, kun yhdysvaltalaisjoukkue ilmoitti, että se on hankkinut brasilialaislegendan MIBR:n organisaatiosta. FalleN on ollut ilman joukkuetta jo jonkin aikaa ja se on varmasti lisännyt miehen nälkää entisestään. Tämän vuoksi voisi kuvitella, että hän on enemmän kuin valmis ottamaan haasteen vastaan.

Nähtäväksi jää, onko tämä se siirto, joka palauttaa Team Liquidin Astraliksen isoimmaksi haastajaksi. Eväät siihen on ainakin olemassa, sillä nyt joukkueella on jälleen kaikki ne palaset, joilla siitä saadaan tehtyä tasapainoinen ja vahva. Olisi kaikkien kannalta mahtavaa, jos jenkkiorganisaatio palaisi takaisin kärkikahinoihin.

Huomasitko jo?: CS:GO:n vapaat pelaajat sekä kuumimmat huhut – missä mennään nyt?


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:

NordVPN 600x200