Fantastinen oivallus toi ENCElle PUBG-voiton – pääsee viikottaisiin finaaleihin

PUBG ENCE

ENCE onnistui vihdoin nappaamaan elintärkeän voiton PUBG Global Invitational 2021 -turnauksessa.

Viime viikolla hyviä otteita esittänyt ENCE ei viikottaisissa PUBG-peleissään saanut palkintoa, kun se joutui tyytymään bottom 16 -joukkueiden viikonloppupeleihin. Viikonlopun peleissä ketsuppipullo vihdoin aukesi, kun joukkue onnistui nappaamaan peräti kaksi voittoa.

Näiden voittojen ansiosta suomalaisjoukkue pääsi jälleen hakemaan paikkaansa viikottaisiin finaaleihin. Pitkään näytti siltä, että taaskaan voittoa ei hyvistä otteista huolimatta ole tulossa, kunnes kolmantena päivänä jengi onnistui nappaamaan tärkeän voiton vyölleen.

Tiukkaakin tiukempi lopputilanne näytti suomalaisten kannalta epätoivoiselta, sillä joukkueesta oli vain kaksi hengissä kuin kahdella muulla vastustajalla oli vielä neljä pelaajaa mukana. Älyttömän upea molotov kuitenkin pelasti tilanteen, kun Rustanmar teki todellisen gigabrain liikkeen.

Rustanmarin upea oivallus

Tärkeä voitto tarkoittaa, että ENCE pääsee tällä kertaa pelaamaan PUBG-pelejä viikottaisissa finaaleissa. Myös Team Liquidin suomalaispelaaja mxey on mukana finaaleissa, joten suomalaisia nähdään useampi pelikentällä. Otteluita voi seurata suomeksi koko viikonlopun ajan PUBG_Finlandin Twitch-tililtä.

Viikonlopun aikataulu


Joukkueet: ,