Fantastinen voitto OG:lle – varmisti paikkansa kolmen sakissa!

OG

Cs_summit 6 -turnauksessa oli luvassa alemman kaavion finaali, kun tanskalainen Heroic lähti haastamaan suomalaispelaaja Aleksib:n joukkuetta OG:ta.

OG jatkoi eilen hyviä otteitaan, kun se onnistui kaatamaan kolmen kartan väännössä zehNin edustaman GODSENTin. Jengi onkin voittanut viimeisestä yhdeksästä matsistaan kahdeksan, joten voidaan puhua scenen yhdestä kuumimmasta joukkueesta tällä hetkellä. Ikävä puoli on toki se, että formi on löytynyt juuri silloin, kun pelaajien tauko on alkamassa.

Karttoja alemman kaavion finaalissa pääsi valitsemaan ensin juuttivastustaja, joka päätyi vähemmän yllättäen Nukeen, jossa tiimi oli aikasemmin turnauksessa ENCEä vastaan kaksi kertaa täysin ylivoimainen. OG ei myöskään tuonut yllätyksiä pöytään, vaan valitsi Infernon, vaikka se menikin eilen penkin alle. Mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi erityisesti Heroicin kannalta mukava Mirage.

Nukessa mennään rinta rinnan

OG pääsi aloittamaan Nuken CT-puolella ja voitti jälleen pislarundin, joissa joukkue on ollut koko turnauksen ylivoimaisesti paras. Tämä ilo ei kuitenkaan pitkään kestänyt, kun joukkue hävisi jälleen yhden vastustajan forcen ja joutui heti alussa liriin taloudellisesti. NBK-:n joukkueen puolustus oli kuitenkin asekierroksilla terävä ja jengi pääsi peliin heti takaisin mukaan.

Seuraavan yhdeksän kierroksen aikana ruggahin suojatit ottivat peräti kahdeksan voittoa ja oli selvästi niskan päällä ottelussa. Kaksi viimeistä kierrosta tanskalaiset kuitenkin taistelivat vielä itselleen ja lopulta puolia vaihdettaessa tilanne oli vain 9-6 OG:lle. Kun pislarundikin meni Heroicille, oli tilanne nopeasti jo tasan ja kaikki jälleen kartan osalta auki.

Tilanne meinasi jo riistäytyä käsistä, mutta Aleksib kaivoi takuvihkostaan sellaiset ainesosat, että edes mastermind HUNDEN ei ollut osannut varautua niihin. OG onnistui nopeasti pääsemään 14-10- ja 15-11-johtoasemiin, mutta ei lopulta pystynyt kuitenkaan klousaamaan peliä, kun Heroic onnistui taistelemaan itsensä neljällä peräkkäisellä tasoihin ja jatkoajalle.

Aleksib 200 IQ

Jatkoajan OG aloitti upeasti kahdella hyökkäävällä kierroksella, mutta ei onnistunut taaskaan paketoimaan peliä, vaan juutit taistelivat kynsin ja hampain oman mappivalintansa voitosta. Toinen jatkoaika alkoi hyvin samanlaisissa merkeissä, kun OG otti kaksi ensimmäistä rundia. Tällä kertaa joukkue ei kuitenkaan antanut voiton livetä käsistään, vaan otti tiukan 22-20-voiton ensimmäisestä mapista.

Vuorossa OG:n valinta

Inferno alkoi melko erikoisesti, kun TeSeSin jengi voitti ensin pislan, hävisi sitten forcen, voitti oman forcen ja hävisi jälleen forcen, joka vei joukkueen säästölle. OG onnistui ottamaan muutaman kiesin tämän jälkeen itselleen, kunnes Heroic voitti jälleen yhden säästörundin. Kaikki kahdeksan kiesiä oli tähän mennessä päättynyt joko pommin räjähtämiseen tai pommin purkuun.

Näyttävää tiimipeliä

Käsittämättömän erikoisen alun jälkeen OG jatkoi kuitenkin hyviä otteitaan ja oli selvästi etevämpi hyökkäävällä puolella, kun mantuun tiimi oli 11 kierroksen jälkeen jo tukevassa 8-3-johdossa. Tämän jälkeen tanskalaiset saivat hetkellisesti juonen päästä kiinni, mutta olivat lopulta kuitenkin voimattomia, kun valden jengi hyökkäsi mukavan osiovoiton numeroin 10-5.

OG onnistui voittamaan vielä pislakierroksenkin, joten tilanne vaikutti hyvältä, kunnes jengi hävisi jälleen yhden forcen. Forcevoiton tuoman momentumin myötä Heroic voitti käsittämättömät yhdeksän peräkkäistä hyökkäävän puolen kierrosta ja meni pelissä 14-11-johtoon. Kansainvälinen jengi onnistui vielä tasoittamaan ottelun 14-14, mutta lopulta juutit olivat lyömättömiä ja vei kartan nimiinsä 16-14.

Mirage ratkaisee kaiken

Tanskalaisvihu jatkoi siitä, mihin Inffissä jäi ja otti heti ensimmäiset viisi kierrosta ratkaisevasta kartasta. OG kuitenkin sisuuntui kamalan alun jälkeen ja onnistui keräämään ensin kuusi peräkkäistä ja tämän jälkeen vielä osion kolme viimeistä rundia. Erityisesti kahden Majorin voittaja NBK- näytti esimerkkiä 17 frägillään, kun joukkue onnistui lopulta nappaamaan osiosta 9-6-voiton.

Tällä kertaa pislarundit eivät olleet OG:n heiniä, vaan vastustaja onnistui voittamaan myös Mirren toisen pistoolikierroksen. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut, kun jengi onnistui kostamaan heti omalla forcekiesillä ja sai näin rahallisen otteen ratkaisevassa maassa. Tämän voiton myötä momentum kääntyi todella isosti Aleksib:n jengille, joka runnoi hyökkäyksiään vahvasti kohti sitejä.

Heroic onnistui lopulta saamaan vain yhden kierrosvoiton pislarundin jälkeen, joka tarkoitti OG:lle jättimäisen isoa ja tärkeää 16-8-voittoa viimeisestä ratkaisevasta kartasta ja koko ottelun voittoa numeroin 2-1. Joukkue varmisti paikkansa kolmen parhaan joukossa ja kohtaa huomenna kello 19.00 BIG – Vitality ottelun häviäjän consolidation finaalissa, josta voittaja etenee sunnuntain finaaliin.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut: