Video: ESL One: Road to Rio – fantastisia yksilösuorituksia pelaajilta

ESL

ESL One: Road to Rio -turnausta pelataan parasta aikaa ympäri maailmaa. Turnauksen joukkueet ovat pelanneet vasta yhdestä kahteen ottelua, mutta pelaajat ovat kerenneet esitellä jo huikeita yksilösuorituksia.

ESL One: RtR alkoi suomalaisittain upeasti, kun ENCE nappasi kovan päänahan ja voitti fnaticin suoraan kahdessa kartassa 2-0. Toiseen otteluun suomalaiset lähtivät ennakkosuosikkina ranskalaista Hereticsiä vastaan ottelussa, jota siirrettiin vuorokaudella Telian verkko-ongelmien vuoksi. Ottelussa ENCE jäi täysin ranskalaisen vastustajansa jalkoihin, joten tästä ottelusta ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa.

Koska ENCEn ottelusta tuli pannukakku, päätimme raportin sijaan koota turnauksen parhaita hetkiä tähän mennessä. Vaikka joukkueet ovat pelanneet vasta muutaman ottelun, on turnauksessa nähty jo huikeita yksilösuorituksia mielin määrin. Turnauksen ensimmäisen upean highlightin tarjosi MIBRin Gabriel ”Fallen” Toledo, joka tuntuu syntyneen uudelleen sen jälkeen, kun hän nappasi uskomattoman 1v4 HAVUa vastaan Flashpointissa.

Fallenin upea 1v5 clutch

Ruotsalaiset kovalla pelipäällä

ESL One: RtR:ssa nähdään useampi ruotsalainen, sillä turnaukseen osallistuu täysin ruotsalaiset kokoonpanot fnatic, Dignitas sekä NiP. Tämä tarkoittaa, että tunnetta nostattavia keskenäisiä derbyjä nähdään useampia turnauksen aikana. Ruotsalaiset pelaajat ovatkin olleet hyvässä vireessä turnauksen alusta saakka. Ensimmäisinä ruotsalaisten derby käytiin NiPin ja Dignitaksen välillä. Ottelu itsessään ei ollut erikoinen, sillä NiP oli aivan omaa luokkaansa matsissa.

nawwk nappaa kuusi hedyä pistoolikierroksella

Ruotsin derbyjen lisäksi myös muualta Pohjoistamaista nähdään sekä joukkueita että pelaajia todella runsaasti ESL One -turnauksessa. ENCEn lisäksi tanskalaiset Astralis, North sekä Copenhagen Flames ovat mukana jahtaamassa paikkaa Majoreilla. Pohjoismaista edustusta löytyy luonnollisesti myös c0ntact gamingistä sekä GODSENTista. Voidaankin siis todeta, että Pohjoismaat ovat edustettuna todella vahvasti karsinnoissa.

Golden tuhoaa Astraliksen

Pohjois-Amerikassa oma ESL One -lohko

Fallenin uskomaton clutchaus ei ollut ainoa Pohjois-Amerikan lohkosta tullut klippi. Pohjois-Amerikan lohkoon kuuluu aivan maailman kärkijoukkuetia, kuten Team Liquid, Evil Geniuses, 100 Thieves sekä MIBR. Yksilötaitoa löytyy siis aivan uskomaton määrä myös sieltä, joka yleensä tarkoittaa sitä, että mahtavia suorituksia nähdään runsaasti. Erityisesti AWP-taitoa näyttäisi löytyvän kyseisestä lohkosta.

CeRq näyttää mallia bossipelaamisesta

ESL One: Road to Rio kestää 17. toukokuuta saakka, joka tarkoittaa sitä, että lisää upeita matseja sekä frägejä on luvassa. Suomalaisittain täytyy myös toivoa, että ENCE pääsisisi heti takaisin samaan vireeseen, jossa se oli fnaticcia vastaan. Suomalaisjoukkue on oudossa tilanteessa, sillä he reenaavat pääasiassa uuden pelaajansa Jampin kanssa, mutta joutuvat pelaamaan karsintoja xseveNin kanssa. Jatkoa ajatellen tähän olisi tärkeää saada hyvä balanssi, jotta joukkue ei kärsisi oudosta tilanteesta.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,,,
Ottelut: