Fantastista OG! – Aleksib:n joukkueelta tärkeä voitto fnaticia vastaan

OG Blast Premier Fall Series

OG aloitti taipaleensa IEM Katowice 2021 Play-In -turnauksessa, kun vastaan asettui jo arkkiviholliseksi muodostunut fnatic.

Aleksib:n johtama OG on taistellut jo useamman todella tiukan matsin fnaticin kanssa, joten voidaan puhua jo melkoisista arkkivihollisista. Tälläkin kertaan arpaonni toi tämän kaksikon yhteen, kun ensimmäisessä ottelussa nähtiin suomalaispelaajan ja ruotsalaisten kohtaaminen.

Karttavalintojen suhteen tähän paras yhdestä -muodossa pelattuun otteluun päätyi Overpass, jonka joukkueet pelasivat vastakkain myös Flashpoint 2 -turnauksessa. Silloin OG oli selvästi parempi joukkue, kun loppulukemat olivat murskaavasti 16-5.

Alku Overpassiin ei ollut optimaalinen, kun ruotsalaiset veivät pislakiesin. Tämä ei kuitenkaan lannistanut Aleksib:n johtamaa hyökkäystä, vaan joukkue onnistui nappaamaan forcevoiton ja tuhosi ruotsalaisten pankin totaalisesti. Tämä antoi lähtölaukauksen vahvalle osiolle, jonka ISSAA ja kumppanit onnistuivat viemään lukemin 10-5.

Toinen pistooli meni myös ruotsalaisille, joka antoi aihiota comebackille. Aseet saatuaan OG kuitenkin näytti, että he eivät aio tänään taipua. Vahva puolustus antoi fnaticille enää yhden lisäkierroksen, kun loppulukemiksi taululle lävähti 16-9.

Seuraava ottelu pelataan paras kolmesta -muodossa tänään kello 21:00. Vastaan ottelussa asettuu Team Liquid ja sitä voi seurata suomeksi Telian Twitch-kanavalta. Voittaja varmistaa paikkansa arvostettuun IEM Katowice 2021 -turnaukseen.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: