FaZe Clan vs ENCE – näin katsot ottelun suorana

ESL Pro Leaguen FaZe ESL Pro League ENCEn Valve ENCE CS-asiantuntija allu Major JANO

ESL Pro Leaguen B-lohkon viimeiset ottelu pelataan torstaina. Suomalaisjoukkue ENCE saa vastaansa FaZe Clanin. Ottelu käynnistyy klo 20:00.

ENCE on voittanut neljästä ottelustaan kolme, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue on lunastanut jo paikan pudotuspeleihin. Torstaina on kuitenkin mahdollisuus lohkovoittoon, joten pelattavaa riittää yllin kyllin.

FaZella ei panosta ole, mutta tuskin joukkue haluaa lopettaa lohkovaihetta jälleen yhteen tappioon. Tulivoima on FaZen puolella, mutta ENCEn taktiikat ovat purreet muitakin huippuja vastaan, joten ei tälläkään kertaa varmasti mitään yllätyksiä ole luvassa. Mielenkiintoinen ilta edessä, joten laitahan huippu CS:GO pyörimään.

MISTÄ NÄET FAZE CLAN VS ENCE -OTTELUN?

FaZen ja ENCEn väliseen otteluun on tarjolla ilmainen live stream, sillä Coolbet tarjoaa livekertoimien oheen suorana lähetyksen sivuston asiakkailleen. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Otteluun löydät vedonlyöntikohteet Coolbetin listoilta. Tarjolla on totutusti markkinoiden parhaimpia kertoimia, joten pääset veikkaamaan omaa suosikkiasi kamppailuun.

 

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!