NiP ja Aleksib todellisessa huippumatsissa torstaina – näin tiimin kaavio etenee

NiP

ESL Pro Leaguessa päästään nauttimaan torstaina todella huikeasta koitoksesta, kun FaZe Clan ja Ninjas in Pyjamas iskevät yhteen.

Kumpikin tiimi nappasi odotetun voiton keskiviikkona, kun vastustajat kaatuivat suoraan karttavoitoin 2-0. Nyt joukkueet taistelevat yläkaavion finaalipaikasta, joka toisi varmasti myös jo paikan pudotuspeleihin.

FaZe Clan lähtee taistoon selvänä suosikkina, mutta rauhassa tätä turnausta varten treenannut NiP on varmasti yllätysvalmis. Tämä on Aleksib:n kipparoimalle oikeastaan ensimmäinen kunnon mittari, koska nyt k0nfig on saatu ajettua sisään ja pikku hiljaa voidaan olettaa tulosten saamista.

FaZe Clanin kaataminen olisi iso paukku, joka voisi tuoda hurjasti lisää itseluottamusta tekemiseen. Samalla se olisi arvokas myös turnauksen kannalta, koska NiP välttäisi alemman kaavion taistelun pudotuspelipaikoista. Tämän ottelun voittaja kohtaa C-lohkon finaalissa OG-Vitality-ottelun voittajan.

Häviäjän matka käy puolestaan alempaan kaavioon, jossa vastaan asettuu 00Nation-Grayhound-ottelun voittaja. Alemmassa kaaviossa pitäisi pystyä voittamaan kaksi ottelua putkeen, jotta paikka pudotuspeleihin aukeaa. Mikäli jompi kumpi peleistä päättyisi NiPin tai FaZen osalta tappioon, niin vielä yksi mahdollisuus tulee Last Chance Stagen kautta.

Vaihtoehtoja siis riittää ja lähtökohtaisesti kummankin huippujoukkueen pitää päästä pudotuspeleihin. Tietysti mitä korkeampi sijoitus on lohkossa niin sen myöhäisemmältä kierrokselta pudotuspelit käynnistyvät. Näin ollen lohkovoitonkin merkitys on erittäin suuri.

To 9.3. klo 20:30 FaZe Clan – Ninjas in Pyjamas


Joukkueet:
Ottelut: