FaZe nappasi Intel Grand Slamin – mestaruus toi miljoonapotin

faze

FaZe varmisti itselleen Inter Grand Slamin voiton, kun se kaatoi Cloud9:n ESL Pro Leaguen finaalissa lukemin 3-1 (16-13, 16-9, 11-16, 16-11).

ESL Pro League huipentui mahtavaan finaaliin, jossa oli panoksena muutakin kuin turnausvoitto. FaZella oli nimittäin mahdollisuus varmistaa itselleen Inter Grand Slamin voitto, josta saa palkintorahaa yhteensä miljoona dollaria.

FaZe aloitti matsin kuskin paikalla, kun se onnistui nappaamaan heti kaksi ensimmäistä karttaa. Tämän jälkeen Cloud9 pyristeli vielä peliin mukaan, kun se sai avattua pelin kolmannessa mapissa.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan neljäntenä pelattu Ancient oli jälleen FaZen heiniä. Tämän myötä joukkue varmisti sekä turnausvoiton että Intel Grand Slamin voiton, jonka myötä palkintorahaa napsahtaa hurjat 1,2 miljoonaa dollaria.

FaZe on historian neljäs, joka on onnistunut nappaamaan Grand Slamin itselleen. Lisäksi pelureista Twistzz on ainoa, joka on voittanut kyseisen palkinnon kaksi kertaa, sillä hän voitti sen myös Team Liquidin kanssa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,,