Jättiyllätys! FaZe penkitti brasilialaisen supertähtensä coldzeran

coldzera FaZe

CS-maailmaa ravisteltiin jättiyllätyksellä, kun FaZe penkitti brasilialaisen tähtipelaajan Marcelo ”coldzera” Davidin.

Syyskuussa 2019 päästiin näkemään yksi isoimmista siirroista koskaan, kun brassitähti Marcelo ”coldzera” David siirtyi FaZe Claniin. Nyt pelaajan aika joukkueessa on kuitenkin tullut päätökseensä, sillä hän siirtyy penkille vain kaksi viikkoa ennen BLAST Premier Spring 2021 Final -turnausta.

Mies siirtyi aikanaan isoin odotuksin joukkueeseen, jonka oli määrä voittaa pelin kirkkaimpia pystejä tähden kanssa. Aika jengissä ei kuitenkaan tuonut isointa gloriaa, vaan coldzera muistetaan edelleen parhaiten SK Gamingistä, jossa mies napsi vyölleen Major-voittoja ja sai Mirageen oman seinämaalauksen uskomattoman no-scopensa jälkeen.

Coldzera itse vahvisti Twitter-tilillään, että harjoitusleirin jälkeen tehtiin päätös siirtymisestä penkille, koska hänen aikansa joukkueessa on loppumassa ja tulokset eivät ole olleet toivottuja. Tätä voidaan pitää jättimäisenä yllätyksenä, sillä vielä viime vuoden lopulla hän odotti FaZe Clanilta suuria asioita antamassaan haastattelussa.

https://twitter.com/coldzera/status/1399754662052515842

Korvaajaa FaZe ei ole vielä ilmoittanut, mutta huhujen mukaan paikkaaja tulee olemaan Olof ”olofmeister” Kajbjer. Kajbjer oli jo lopettamassa uraansa kokonaan, kunnes hän tekikin täyskäännöksen päätöksessään, koska mies janosi takaisin haasteiden pariin. Legendan paluu tietäisi sitä, että tuttu bändi olisi jälleen koossa, kun rain, Karrigan ja olofmeister olisivat samassa joukkueessa. Viimeksi tämä trio kävi niin lähellä Major-voittoa kuin olla ja voi, joten heillä olisi varmasti nälkää voittaa pelin himotuin pysti.


Pelaajat: ,
Joukkueet: