Uskomaton jännitysnäytelmä! – FaZe tauolle maailman parhaana

faze

FaZe Clan onnistui nappaamaan IEM Cologne -turnauksen voiton Natus Vincereä vastaan lukemin 3-2 (16-13, 13-16, 16-19, 16-9, 16-14).

Kaksi maailman parasta joukkuetta ottivat toisistaan mittaa turnauskauden viimeisessä ottelussa, jossa ratkaistiin IEM Colognen voittaja. Molemmilla oli isot panokset, sillä NAVI olisi tehnyt voitolla historiaa ja FaZella oli puolestaan mahdollisuus päästä askeleen lähemmäksi Intel Grand Slamia, josta tienaa miljoona dollaria.

Ottelu alkoi tasaisesti, mutta FaZe oli alussa vahvempi. S1mple ja kumppanit vastasivat tähän kuitenkin nopeasti ja ottivat kaksi seuraavaa karttaa nimiinsä. Tämä tarkoitti sitä, että FaZen piti pelata neljäs kartta selkä seinää vasten.

FaZe taistelee tiensä voittoon

Tämä ei kuitenkaan lannistanut tiimiä, vaan neljännestä mapista (Mirage) tuli lopulta finaalin yksipuolisin mappi. Tämä tarkoitti samalla sitä, että ottelu siirtyi Nukeen, joka ratkaisi koko finaalin.

Nuke tarjosi vielä yhden todellisen jännitysnäytelmän, jossa tarvittiin kaikki 30 rundia. Lopulta FaZe oli kuitenkin vahvempi joukkue ja nappasi itselleen himoitun Colognen tittelin.

Voiton myötä tiimille napsahtaa palkintorahaa 400 000 dollaria. Lisäksi joukkue tarvitsee enää yhden voiton ESL:n järjestämästä isosta turnauksesta lunastaakseen Intel Grand Slamin, josta palkintona on maukkaat miljoona dollaria. Eikä tässä vielä kaikki, sillä karrigan ja kumppanit tulevat myös ottamaan maailmanlistan ykköspaikan kesätauolle lähdettäessä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,