DBLTAP: FaZe tavoittelee Bymasia olofmaisterin korvaajaksi

FaZe

FaZe Clanin pitkäaikainen pelaaja olofmaister pudotti todellisen pommin, kun mies ilmoitti jäävänsä tauolle. FaZe tavoittelee todellista yllätysnimeä ruotsalaisen korvaajaksi DBLTAPin raportin mukaan.

Olof ”olofmaister” Kajbjer oli muutamia vuosia takaperin aivan ylivoimaisesti maailman paras pelaaja. Kun mies siirtyi FaZeen, pidettiin häntä ehdottomana sateentekijänä, joka tuo organisaatiolle kunniaa ja menestystä. Kansainvälisellä huippujoukkueella on kuitenkin ollut paljon haasteita ja kaikki ei ole sujunut odotetulla tavalla.

Kajbjerille itselleen tuli erittäin vaikea hetki vuonna 2016, kun hän joutui sivuun muutamaksi kuukaudeksi rannevammansa vuoksi. Hän pelasi tällöin vielä ruotsalaisjoukkue fnaticissa, josta mies siirtyi FaZeen 2017. Pelaaja ei palatessaan ollut enää samalla dominoivalla tasolla, mutta silti hän oli edelleen yksi maailman kirkkaimmista tähdistä.

Tämä ei ole olofmaisterin ensimmäinen tauko FaZen aikakaudellaan, vaan mies oli henkilökohtaisten syiden vuoksi pois kolme kuukautta vuonna 2018. Tämä tauko ranneleikkaukseen lisäksi vaikutti selvästi Kajbjerin otteisiin. Nyt pelaaja ilmoitti, että hän on sekä todella uupunut että menettänyt motivaatiotaan pelaamisen suhteen.

FaZe päätymässä todelliseen yllätysnimeen

Jos ja todennäköisesti kun DBLTAPin raportti pitää paikkaansa, on FaZe päätymässä todelliseen yllätysvalintaan jälleen. Aikaisemmalla kerrallakin joukkue päätyi tekemään yllätysvalinnan, kun he valitsivat NEOn korvaajaksi nuoren latvialaisen Helvijs ”broky” Saukantsin, vaikka esimerkiksi Aleksib oli vapailla markkinoilla tällöin.

Tällä kertaa FaZe on jälleen päätymässä yllätysnimeen, kun joukkue on hankkimassa todella nuoren liettulaispelaajan Aurimas ”Bymas” Pipiraksen. Bymas on melko tuntematon nimi scenessä ja hän on vasta 16-vuotias. Tämä tarkoittaa joukkueen kannalta jälleen yllättävää riskiä pelaajavalinnassa.

Toki tarkoituksena on, että pelaajalla on alkuun koeaika, jonka jälkeen joukkue tekee lopullisen päätöksen hänen suhteensa. Tämä on kuitenkin todella huikea näytönpaikka nuorelle liettualaiselle ja onkin todella upeaa nähdä, miten hän suoriutuu pestistään. On selvää, että Bymasissa on potentiaalia, ei FaZen tasoinen joukkue muuten häntä tavoittelisi.

Tsekkaa myös: OG ja Aleksib saivat kutsun kahden miljoonan dollarin turnaukseen – kaikki rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: