FaZe vahvisti hankkineensa Twistzzin – korvaa yllättäen tanskalaistähden

FaZe liquid

FaZe ilmoitti hankkineensa pitkään huhuissa pyörineen kandalaispelaaja Russel ”⁠Twistzz⁠” Van Dulkenin joukkueeseensa.

FaZe on odotetusti ilmoittanut, että entinen Liquid-pelaaja Twistzz nähdään jatkossa joukkueen väreissä. Siirto ei varsinaisesti tullut yllätyksenä, sillä miestä on huhuissa viety joukkueeseen jo useamman kuukauden ajan.

Yllättävintä siirrossa oli kuitenkin se, että Twistzz korvaa pelaavassa kokoonpanossa  tanskalaispelaaja Kjaerbyen, joka hankittiin joukkueeseen vain vähän aikaa sitten. Lisää ihmetystä herättää se, että coldzeran mukaan olofmeister haluaa lopettaa uransa, joten olisi ollut luonnollista, että hän väistyy uuden pelaajan tieltä pois.

Kjaerbyelle paikka on varmasti vaikea, sillä hän kerkesi olla vain hetken joukkueen mukana ja joutui nyt siirtymään sivuun ennen eläkkeelle haluavaa pelaajaa. Toki on edelleen mahdollista ja myös melko todennäköistä, että olofmeister siirtyy vielä sivuun ja tilalle tulee uusi In-Game Leader.

Tähän rooliin on jo pitkään huhuttu Karrigania, joka oli FaZe-pelaaja ennen siirtoaan mousesportsiin. Karrigan olisi luonnollisesti iso saalis joukkueelle, joka on ollut ilman kunnon IGL:ää jo pitkään. Miehen sopimus mousesportsin kanssa päättyy helmikuun loppuun, joten maaliskuussa olemme varmasti viisaampia asian suhteen.

FaZe näyttää nyt tältä:
Norway Håvard ”⁠rain⁠” Nygaard
Brazil Marcelo ”⁠coldzera⁠” David
Latvia Helvijs ”⁠broky⁠” Saukants
Sweden Olof ”⁠olofmeister⁠” Kajbjer
Canada Russel ”⁠Twistzz⁠” Van Dulken

Denmark Markus ”⁠Kjaerbye⁠” Kjærbye (penkitetty)


Pelaajat: ,,
Joukkueet: