Fnatic jälleen etevämpi kuin OG – Aleksib:n jengille kirvelevä tappio

OG

OG pääsi ottamaan revanssin fnaticista, kun joukkueet kohtasivat DreamHack Open Fall -turnauksessa A-lohkon ratkaisevassa ottelussa.

OG ja fnatic kohtasivat kolmatta kertaa lyhyen ajan sisään, kun joukkueet taistelivat paikasta DreamHack Open Fall -turnauksen pudotuspeleissä. Lohkon avausottelun kohtaamisessa fnatic oli parempi lukemin 2-1, joten Aleksib:n joukkue sai mahdollisuuden maksaa kalavelat takaisin.

Mappeja pääsi ensin valitsemaan OG, joka päätyi vähemmän yllättäen Mirageen, sillä joukkue on voittanut fnaticin kyseisessä mapissa kaksi kertaa peräkkäin selvin numeroin. Ruotsalaiset puolestaan päätyivät Infernoon, jossa tarina on sama, mutta toisinpäin.

Mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Overpass, jota ei ole aikaisemmin joukkueiden välisissä mittelöissä nähty. Molemmat ovat pelanneet kolmen viimeisen kuukauden aikana Overpassia kaksi kertaa, ruotsalaiset ovat hävinneet molemmat, kun taas Aleksib:n suojatit ovat voittaneet omansa.

Molemmat vahvoja hyökkäyksissään

Miragen OG aloitti hyökkäävällä puolella, joka tarkoitti, että Aleksib pääsi heti lempihommaansa kiinni. Takuvihkoon oli jälleen raapustettu muutama uusi sivu ja ruotsalaiset olivatkin hätää kärsimässä hyvien hyökkäysten alla. Joukkueen vahva ensimmäinen osio sinetöi 9-6-johdon puolia vaihdettaessa.

CT-puolen alku oli tällä kertaa hirvittävä, kun OG hävisi ensin todella tiukan forceostokierroksen ja heti perään 5v3-tilanteen, joka olisi ehdottomasti pitänyt hoitaa. Fnatic sai näiden rundien myötä vahvan otteen mapista ja meni 12-9-johtoon.

Kun OG lopulta onnistui ottamaan vain yksittäisiä kierroksia, oli rahallinen tilanne joukkueella todella heikko. Ruotsalaisvastustaja ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan jatkoi hyvää hyökkäysosiotaan ja vei voiton ensimmäisestä kartasta väkisin numeroin 16-12.

OG taistelee vastaan

Inferno oli vähän aikaa sitten vielä OG:n ykkösmappi, mutta viime aikoina joukkueella on ollut suuria vaikeuksia siinä. Yksi isoimmista ongelmien aiheuttajista on ollut tämän päivän vastustaja fnatic, joka on voittanut joukkueen kaksi kertaa peräkkäin inffissä.

Heti alusta näytti siltä, että tähän ei ole tänäänkään tulossa muutosta, kun Aleksib ja kumppanit aloittivat kartan CT-puolella heikosti. Ruotsalaisten hyökkäykset purivat hyvin ja aiheuttivat harmaita hiuksia kansainvälisen joukkueen puolustukselle, joka voitti osion vain vaivoin lukemin 8-7.

Hyökkäävän osion alkuun OG onnistui kuitenkin voittamaan tärkeääkin tärkeämmän pislarundin, joka antoi vielä toivoa joukkueelle. Tämän jälkeen fnatic taisteli vielä vastaan, mutta ei pystynyt pitämään vastustajan hyviä hyökkäyksiä aisoissa, vaan joutui tyytymään 16-13-tappioon NBK-:n ja ISSAAn ollessa huikeassa vireessä.

Infernon ratkaisuhetket

Kaikki ratkeaa kolmanteen karttaan

Overpassin OG pääsi aloittamaan CT-puolella, joka on yleensä selvästi helpompi mapin osalta. Tällä kertaa ei kuitenkaan näyttänyt siltä, sillä fnatic oli alusta alkaen niskan päällä ja kuritti rakoilevaa puolustusta. Osioita vaihdettaessa ruotsalaisten johto oli kasvanut jo 9-6, joten tilanne alkoi näyttää todella pahalta.

Tämän jälkeen OG aloitti hyvän kirin ja alkoikin näyttää jo siltä, että joukkue tulee takaisin peliin mukaan ja vie voiton. Helpot huolimattomuusvirheet kuitenkin kostautuivat joukkueelle useampaan otteeseen, joka lopulta aiheutti myös kirvelevän 16-14-tappion ratkaisevasta kartasta.

Tärkeä voitto mousesportsista antaa vielä mahdollisuuden lunastaa paikan Majoreille, mutta se paikka ei ole missään nimessä varma vielä. OG joutuu jatkamaan turnaustaan alemmasta kaaviosta, jossa ei ole varaa yhteenkään virheeseen. Ensimmäisenä vastaan tulee häviäjä otteluparista BIG-G2 Esports.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,