Fnatic aikoo kansainväliseksi – legendaarinen JW penkitettiin

fnatic

Fnatic on yksi menestyneimmistä CS-organisaatioista koskaan, vaikka viime aikoina sen otteet ovatkin olleet heikkoja.

Ruotsalaisorganisaatio fnatic jatkaa muutosten tiellä, kun viimeisimpänä penkille sai lähdea legendaarinen Jesper ”JW” Wecksell. JW:stä puhuttaessa voidaan puhua todellisesta legendasta CS:n parissa, sillä hän on voittanut uransa aikana yli 20 turnausta, joista kolme on ollut Majoreita.

JW:n penkityksestä kertovassa tiedotteessa todettiin myös, että fnatic aikoo rakentaa kansainvälisen rosterin. Joukkue penkitti aikaisemmin myös In-Game Leaderina toimineen Goldenin, joten haussa on ainakin IGL ja rifle-pelaaja.

Suomalaispelaajista vapaana olisi Aleksi ”allu” Jalli, joka ilmoitti vähän aikaa sitten etsivänsä uutta joukkuetta. Hänen kannaltaan tilanne ei kuitenkaan ole paras mahdollinen, sillä kokoonpanosta jo löytyvä Jackinho on ollut pääasiallinen bossipelajaa fnatic-joukkueessa.

Organisaatio ei ole vielä vahvistanut, että Jackinho, Brollan ja Krimz jatkavat joukkueessa, mutta ainakin Brollanin ja Krimzin sopparit jatkuvat vuoteen 2022 tai pidempään. On siis melko epätodennäköistä, että tätä kolmikkoa hajotettaisiin, kun uutta kokoonpanoa rakennetaan.

Fnaticin kokoonpano muutoksen jälkeen:
Ludvig ”⁠Brollan⁠” Brolin
Freddy ”⁠KRIMZ⁠” Johansson
Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattsson

Andreas ”⁠Samuelsson⁠” Samuelsson (valmentaja)

Jesper ”⁠JW⁠” Wecksell (penkitetty)
Maikil ”⁠Golden⁠” Selim (penkitetty)


Joukkueet: