Fnatic löysi korvaajan flushalle – JW joutuu vaihtamaan roolia?

fnatic

Fnatic on vahvistanut hankkineensa nuoren AWP-pelaajan Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattssonin, joka liittyy joukkueeseen välittömästi.

Fnatic joutui luopumaan yhdestä isoimmista legendoistaan vain vähän aikaa sitten, kun Robin ”flusha” Rönnquist ilmoitti, että hän ei aio enää jatkaa joukkueessa. Tämän julkistukseen jälkeen kävi melkein heti ilmi, että miehellä on suuret suunnitelman suNnyn ja autimaticin kanssa uuden tiimin perustamisesta.

Jo ennen flushan ilmoitusta tuli ruotsalaisleirin osalta huhuja, kun arvostettu toimittaja DeKay julkaisi joulukuun 20. päivä artikkelin, jossa Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattssonin siirtoa spekuloitiin. Nyt tämä spekulaatio on vahvistunut todeksi, sillä ruotsalaisseura vahvisti tänään siirron sosiaalisen median tileillään.

Yllättävintä siirrossa on se, että Jackinho pelaa samaa roolia kuin pitkään joukkuetta edustanut JW. On mielenkiintoista nähdä, joutuuko fnaticin pitkäaikainen pelaaja vaihtamaan roolinsa kokonaan ja luovuttamaan näin päävastuun AWP-kiväärillä pelaamisesta nuorelle tulokkaalle.

Toki JW pystyy tukemaan Jackinhoa monissa tilanteissa ja olemaan joukkueen toinen AWP-pelaaja, joten missään nimessä hänen ei tarvitse kivääristä luopua lopullisesti. Todennäköistä kuitenkin on, että uusi sivu on käännetty ja fnatic tuolee muotoutumaan täysin uudelleen vuoden 2021 aikana.


Pelaajat: ,
Joukkueet: