Fnatic löysi uuden pelaajan – HEAP liittyy joukkueeseen koeajalla

fnatic

Ruotsalaisorganisaatio fnatic ilmoitti hankkineensa entisen Dignitas-pelaaja Ludvig ”HEAP” Alonson koeajalle.

Isojen muutosten kourissa viime aikoina ollut fnatic on vihdoin saamassa rosterinsa kasaan. Viimeisenä palasena joukkue kiinnitti Ludvig ”HEAP” Alonson, jolla on kuitenkin sopimuksessaan koeaika. Aiemmin organisaatio hankki Copenhagen Flamesista Nico ”nicoodoz” Tamjidin ja Fredrik ”roeJ” Jørgensenin.

Tämä kolmikko korvaa pelaavassa kokoonpanossa Alex ”ALEX” McMeekinin, Valentin ”poizon” Vasilevin sekä isolla rahalla NiPiin lähteneen Ludvig ”Brollan” Brollanin.

Viime turnauksessa fnatic käytti lainapelaajana legendaarista Patrik ”f0rest” Lindberghiä, mutta tämä sopimus oli vain yhden turnauksen mittainen. Jo silloin organisaatiosta ilmoitettiin, että he olivat harjoitelleen jonkun toisen pelaajan kanssa, mutta hän joutui jättämään karkelot väliin sairastumisen vuoksi.

Tarkempaa tietoa ei ole siitä, oliko HEAP juuri se pelaaja, joka harjoitteli tiimin kanssa, mutta näin voisi ainakin olettaa. Fnaticin seuraava turnaus on näillä näkymin luvassa vasta elokuun lopulla, joten tiimille jää hyvin aikaa ajaa uusi systeemi ja uudet pelaajat sisään.

Fnatic tällä hetkellä:

Freddy ”⁠KRIMZ⁠” Johansson
William ”⁠mezii⁠” Merriman
Nico ”⁠nicoodoz⁠” Tamjidi
Fredrik ”⁠roeJ⁠” Jørgensen
Ludvig ”⁠HEAP⁠” Alonso (koeaika)

Jamie ”⁠keita⁠” Hall (valmentaja)


Joukkueet: