Fnatic – Ninjas in Pyjamas – näin katsot Major Legends Stage -ottelun

nip legends stage fnatic

Fnatic ja Ninjas in Pyjamas kohtaavat lauantaina Majoreiden Legends Stagen avauskierroksella. Näin pääset katsomaan ottelun suorana lähetyksenä.

Majoreissa käynnistyy Legends Stage, joten panokset kovenevat ja väki vähenee. Mukana on enää 16 parasta joukkuetta, jotka aloittavat taistelun paikoista Champions Stagelle.

Lauantaina pelataan kahden ensimmäisen kierroksen ottelu. Aleksib:n NiP aloittaa urakkansa klo 14:00, kun vastassa on fnatic. Vastustaja on varmasti tiimille suotuisa, sillä paljon kovempiakin olisi voinut olla vastassa. NiP on jopa suosikki taistoon, vaikka tiimi tulee Challengers Stagen kautta, kun taas fnatic pääsi suoraan Legends Stagelle.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran huhtikuun alussa IEM Dallas -turnauksen karsinnoissa, joissa fnatic vei pidemmän korren karttavoitoin 2-1.

Vaikka Legends Stagella tarvitaan kolme voittoa jatkopaikkaan ja vasta kolmella tappiolla joutuu kotimatkalle, niin ensimmäisen ottelun merkitys on jo suuri. Hyvä startti tuo turvaa seuraavalle kierrokselle, sillä BO1-ottelut ovat arvaamattomia ja ne voivat heilahtaa suuntaa jos toiseen.

Fnatic ja Ninjas in Pyjamas kohtaavat lauantaina klo 14:00. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Twitchin kautta. Saat tarkat lähetystiedot ottelukalenteristamme, jonne päivittyy jatkuvasti ENCEn ja NiPin ottelut sekä paikat, josta ne on katsottavissa.

Tsekkaa lisää TÄÄLTÄ!


Ottelut: