Fnatic tekee isoja muutoksia – ALEX, poizon ja Peppzor ulos kokoonpanosta

Fnatic

Fnaticin nykyinen kokoonpano ei ole tuottanut haluttua tulosta, kun paikat isoimpiin turnauksiin on jäänyt saamatta.

Fnatic on tekemässä kokoonpanoonsa muutoksia, kun nykyinen rosteri ei ole tuonut haluttua menestystä. Joukkue on rämpinyt pohjilla, eikä voittoja ole juurikaan tullut. Joukkuetta ei esimerkiksi nähty tällä hetkellä käytävässä PGL Major Antwerp -turnauksessa lainkaan.

Ruotsalaisjoukkueen kokoonpanoon jäi jäljelle enään vain Freddy ”KRIMZ” Johansson sekä William ”mezii” Merriman, jotka ovat olleet huonosti pärjänneen joukkueen ainoat onnistujat. Myöskin valmentaja ainakin toistaseksi pysyy samana, kun koutsaamista jatkaa Jamie ”keita” Hall.

Penkityskomennuksen saivat puolestaan Alexander ”ALEX” McMeekin sekä Valentin ”poizon” Vasilev. He eivät ole pystyneet aivan tuottamaan toivottua tulosta. Kokoonpanosta lähtee myös Peppe ”Peppzor” Borak, joka palaa takaisin Fnatic Risingin puolelle kehittymään.

Fnaticissa on käynyt pelaamassa myös suomalainen Matias ”Banjo” Kivisto, joka jatkaa pelaamista Peppzorin tapaan akademian puolella.

Joukkue ilmoitti, että on aivan loppusuoralla uusien pelaajien hankinnassa. Ensimmäisen kerran uusi joukkue tullaan näkemään jo Pinnacle Cupissa heti kesäkuun alussa. Joukkue myös painotti, että rakenteilla on tiimi, jolla tullaan jahtaamaan menestystä.

Jos julkaisu ei aukea, näet sen Twitterissä painamalla tästä.


Joukkueet: