Fnatic päätyi yllätysratkaisuun – penkittää smooyan, tilalle akatemiapelaaja

fnatic smooya

Ruotsalaisorganisaatio fnatic on päätynyt yllättävään ratkaisuun, kun se ilmoitti penkittävänsä Owen ”smooya” Butterfieldin.

Pitkään ilman seuraa ollut smooya sai ison mahdollisuuden fnaticista, kun ruotsalaisorganisaatio solmi kolmen kuukauden sopimuksen pelurin kanssa. Miehen pelit seurassa alkoivat todella mallikkaasti ja pidettiin melkein varmana, että hän jää pysyvästi kokoonpanoon.

Tämä kaikki tapahtui kuitenkin ennen IEM Katowice -jättiturnausta, jossa mies alisuoritti pahasti. Fnatic joutui lopulta tyytymään sijoihin 9-12., kun Astralis tiputti tiimin alemman kaavion toisessa ottelussa.

Virallisesti miehelle ei kolmen kuukauden koeajan jälkeen ole sopimusta tehty, mutta ilmeisesti jonkinlainen diili organisaation ja pelaajan välillä on, koska hänet siirrettiin penkille. Jos hän olisi ollut vain koeajalla, niin silloin smooya olisi päässyt suoraan vapaille markkinoille.

Korvaajaksi fnatic nappasi akatemiajoukkueestaan melko tuntemattoman Iulian ”⁠regali⁠” Harjăun. Romanialainen nuori lupaus on vasta 19-vuotias ja on pelannut akatemiajoukkueessa mahtavasti. Vielä ei ole selvää, onko ratkaisu pysyvä, vai aikooko seura hankkia jonkun kokeneemman pelaajan smooyan tilalle.


Joukkueet:
Ottelut: