FURIA – Ninjas in Pyjamas – näin katsot Legends Stagen ottelun suorana lähetyksenä

legends nip Katowice Aleksib

Legends Stagen pelit jatkuvat toisen kierroksen otteluilla lauantai-iltana, joten nyt pelataan jo todella isoista asioista jatkopaikan suhteen.

FURIAn ja Ninjas in Pyjamasin Legends Stage käynnistyi tappiolla, joten nyt toiselle on luvassa jo toinen tappio, mikä tarkoittaisi turnauksen olevan katkolla jo seuraavassa matsissa. FURIA on suosikki taisteluun, mutta NiP varmasti saa omat mahdollisuutensa yllätykseen, mikäli se onnistuu nostamaan tasoaan. Kummaltakin löytyy tulivoimaa riveistä, joten legendaarinen pelipäivän kunto ratkaisee. BO1 on niin pienistä marginaaleista kiinni, että varsinkin alku tulee korostumaan.

NiP koki todella ikävän tappion fnaticille avausmatsissa, jossa varsinkin CT-puoli suli totaalisesti Nukessa käsiin. Nyt mitataan itseluottamusta, joka voi olla jo entuudestaan koetuksella, kun menestystä ei ole liiemmin tullut.

Nyt olisi suomalaisittain korkea aika suorittaa, sillä Aleksib:n turnaus saattaa loppua todella lyhyeen, jos tuloksena on toinen tappio.

Taisto on alustavan aikataulun mukaan alkamassa klo 21:30. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Twitchin kautta. Saat tarkat lähetystiedot ottelukalenteristamme, jonne päivittyy jatkuvasti ENCEn ja NiPin ottelut sekä paikat, josta ne on katsottavissa. Kannattaakin seurata ottelukalenteria tarkkaan, koska aikataulut voivat elää muiden otteluiden vuoksi, joten kaikki alkamisajat ovat alustavia.

Tsekkaa lisää TÄÄLTÄ!


Ottelut: