Video: FURIA teki uskomattoman mokan – hävisi 4v1-tilanteen ninjapurulle

CS:GO Source 2 Inferno IEM NaToSaphiX cs furia

Brassijoukkue FURIA hävisi kierroksen nolosti, kun ATK:n Swisher pääsi yllättämään joukkueen ninjapurulla.

BLAST Premier Spring Showdown -turnaus etenee kovaa vauhtia, sillä samanaikaisesti pelataan sekä Euroopan että Pohjois-Amerikan turnausta. Ensimmäisenä mainituissa karkeloissa on mukana myös ENCE, joka nappasi Spinxin johdolla upean voiton avausottelustaan.

Pohjois-Amerikan turnauksen isoin suosikki on ehdottomasti FURIA, joka oli todella vahva RMR-turnauksessa. Tätä tuki myös avausottelu, jossa brassijoukkueelta nähtiin todella mahtavaa peliä, kun ATK kaatui helposti lukemin 2-0 (16-8, 16-1).

Ottelussa ATK:ta vastaan nähtiin myös koominen tilanne, joka päättyi FURIAn kannalta nolosti. ATK nimittäin onnistui viemään 1v4-tilanteen nimiinsä, kun Swisher pääsi livahtamaan kaikkien ohi ja onnistui purkamaan pommin. Lisämausteen toi se, että hänellä ei edes ollut kittejä, jonka vuoksi purku kesti 10 sekuntia.

https://twitter.com/betwayesportsbr/status/1519800438434021376
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

FURIA on varmasti tyytyväinen, että tämä tapahtui ottelussa, jossa heillä ei ollut hätää. Ensi kerralla joku muistaa varmasti jäädä holdaamaan pommia, kun muu joukkue lähtee etsimään viimeistä vihollista.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: