Jättisiirto on totta! FaZe-tähti NiKo vaihtaa G2 Esportsin tiimiin

G2 Esports NiKo

CS:GO-pelin kenties historian kovin siirto näki päivänvalon keskiviikkona, kun G2 Esports ilmoitti hankkineensa FaZe Clanin NiKon.

Bosnialainen on pelin ehdottomasti parhaimpia pelaajia, joten siirtoa voidaan pitää jättimäisenä. Yleensä siirrot tapahtuvat penkityksen myötä, mutta tällä kertaa G2 Esports ihan suoraan ryösti huippujoukkueen parhaimman pelaajan.

NiKon siirto G2 Esportsin leiviin tarkoittaa sitä, että ranskalaisjoukkueella on kasassa aivan hirmuinen nippu. Se tuo mukanaan myös paineet, sillä nyt menestyksen esteenä ei ole enää ainuttakaan tekosyytä.

Bosnialaispelaaja pääsee pelaamaan siirron myötä serkkunsa kanssa samaan tiimiin. Sen sijaan FaZe Clan kuittaa myynnistä yhden pelin historian suurimmista siirtosummista. Myös korvaaja on jo todennäköisesti tiedossa, kuten jo aikaisemmin uutisoimme, niin keväästä asti sairauslomalla ollut olofmeister on harjoitellut joukkueen mukana.

NiKon debyytti G2-paidassa nähdään maanantaina, kun joukkue aloittaa omat lohkopelinsä BLAST Premier Fall Series -turnauksessa.

Alta pääset tsekkaamaan videon, jolla NiKon siirto julkaistiin. Se oli kirjaimellisesti kaappaus. 🙂


Pelaajat:
Joukkueet: ,