Hirvittävä katastrofi! G2 Esports kärsi shokkitappion ja jäi ulos Majoreilta

G2 Esports

G2 Esports koki todellisen katastrofin perjantai-iltana, kun tiimi hävisi GamerLegionille ja jäi sitä myöten ulos Major-turnauksesta.

G2 teki isoja kokoonpanomuutoksia kesällä, kun Aleksib ja JACKZ laitettiin sivuun. Tilalle palkattiin uudeksi IGL:ksi HooXi ja australialainen jks.

Näillä muutoksilla lähdettiin hakemaan menestystä ennen kaikkea loppuvuoden Majoreilta. Siitä ei kuitenkaan tarvitse enää haaveilla, sillä tiimi ei selvinnyt mukaan edes Major-turnaukseen, kun pelit päättyivät karsintoihin.

G2 Esports oli perjantaina tiukassa tilanteessa, sillä joukkueen saldo oli 1-2. Näin ollen edessä oli kaksi pakkovoittoa. Ensimmäisen ei pitänyt aiheuttaa mitään ongelmia, koska GamerLegion oli ennakkoon selvästi heikompi joukkue.

GamerLegion kuitenkin järjesti jymypaukun nappaamalla voiton numeroin 2-1. Tämä tarkoitti sitä, että G2 Esportsin tähtisikermä jäi sensaatiomaisesti ulos Majoreilta. Pettymys oli valtaisa ja se tulee varmasti aiheuttaa reagointeja eikä olisi ihme, vaikka kokoonpanoa laitettaisiin taas uusiksi.


Joukkueet:
Ottelut: