G2 otti äärettömän tärkeän voiton – nähdäänkö todellinen unelmavälierä suomalaisittain?

Major-karsinnat Aleksib Majoreiden G2 Esports

G2 Esports löysi vihdoin astetta kovemman tason, kun tiimi oli pakkovoiton edessä IEM Dallas -turnauksen lohkovaiheen viimeisessä ottelussa.

G2 laittoi itsensä kovaan paikkaan, kun tiimi kärsi ENCElle 2-0-tappion. Tämä tarkoitti sitä, että Aleksib:n oli joukkoineen pystyttävä kahteen pakkovoittoon selvitäkseen pudotuspeleihin. Ensimmäinen tuli Astraliksen kustannuksella, mutta keskiviikkona haaste kasvoi, kun vastassa oli Vitality.

Peli käynnistyi Vitalityn valitsemalla Dust2:lla, josta muodostuikin melko yksipuolinen näytös. Aleksib luki vastustajan pelikirjaa kuin eilistä sanomalehteä, joten G2:lla oli helppo työ viedä CT-puoli nimiinsä lukemin 13-2. Vitality sai hieman peliään kulkemaan, mutta ero oli auttamattomasti liian suuri. Näin ollen G2 Esportsin karttavoitto kirjattiin numeroihin 16-7.

Toisesta kartasta muodostui selvästi tasaisempi taisto, sillä Vitality onnistui laittamaan Infernossa Aleksib:n johtaman tiimin todella koville. Voittoon asti se ei kuitenkaan riittänyt, sillä upeat 26 frägiä kerännyt NiKo oli johdattamassa G2:n otteluvoittoon.

G2 kohtaa pudotuspelien avauskierroksella brasilialaisen FURIAn, joka aiheutti tiimille valtaisan pettymyksen Majoreilla. Perjantaina klo 21:00 olisi sauma napata maukas revanssi ja edetä välieriin. Tätä ainakin suomalaisfanit odottavat vesi kielellä, sillä tämän ottelun voittaja kohtaa välierissä ENCEn. Tuo ottelu pelataan puolestaan lauantaina klo 19:00.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,