Kaappaako G2 Esports FaZe-tähti NiKon? – Olofmeister tekemässä paluun FaZe Claniin

NiKo G2

CS:GO-maailma jännittää tällä hetkellä, että nähdäänkö yksi historian kovimmista siirroista, mikäli huhut NiKon siirtymisestä G2 Esportsiin pitävät paikkansa.

Viime viikkoina ilmassa on ollut poikkeuksellisen suuria asioita, sillä pelin ehdottomasti parhaisiin pelaajiin lukeutuva NiKo on liitetty vahvasti siirtohuhuihin.

Bosnialaisen uudeksi seuraksi on huhuttu ranskalaista G2 Esportsia, joka olisi maksamassa FaZe Clanille yhden historian suurimmista siirtosummista. Mikäli NiKon siirto toteutuu, niin mies pääsee pelaamaan samaan joukkueeseen serkkunsa huNter-:n kanssa.

NiKon siirto tarkoittaisi ensimmäisten tietojen mukaan sitä, että ranskalaisorganisaatiota nykyisin edustava AmaNEk tippuisi ulos pelaavasta kokoonpanosta.

Myös FaZe Clan on alkanut jo valmistautumaan mahdolliseen jättisiirtoon, sillä keväästä asti sairauslomalla ollut olofmeister on nähty harjoittelemassa joukkueen mukana. Ruotsalainen saattaakin olla potentiaalinen korvaaja, mikäli jättisiirto menee maaliin.

Dominopalat saattavat lähteä kaatumaan todella nopeaankin tahtiin, sillä sekä FaZe Clan että G2 Esports ovat mukana huippujoukkueiden turnauksessa BLAST Premier Fall Seriesissä.


Joukkueet: ,