G2 ilmoitti valmentajansa lähdöstä – onko tähän pedattu paikka Eetu ”sAw” Sahalle?

g2 IEM Katowice IEM Katowicen

G2 Esports ilmoitti maanantaina, että joukkueen päävalmentaja Jan ”⁠Swani⁠” Müller on viimeistä kertaa tositoimissa BLAST Premier World Final -turnauksessa.

Reilun vuoden G2 Esportsin peräsimessä ollut Swani kertoi kaipaavansa muutosta, sillä turnausten kiertäminen on vaatinut veronsa.

– Olen ikuisesti kiitollinen matkan varrella kertyneistä muistoista. Sain matkustaa poikieni kanssa maailmaa ja se tuntui harrastukselta. Mutta kun intohimosta tulee taakka, on aika lopettaa se, G2-koutsi kommentoi.

Ilmoitus tuli mielenkiintoiseen aikaan, sillä viime viikolla markkinoille vapautui ENCEn peräsimessä loistavaa työtä tehnyt Eetu ”sAw” Saha. Suomalaisvalmentaja olisi saanut ehdottomasti jatkosopimuksen organisaatioon, mutta mies halusi vaihtaa maisemaa uusien haasteiden perässä.

Sahan uudesta osoitteesta ei ole liikkunut vielä mitään huhuja, mutta jos nyt maanantain uutisen jälkeen lasketaan yhteen, niin tuo uusi paikka voisi olla juuri G2. Se on varmaa, että suomalaisella on katsottuna joku osoite, koska ENCEstä matka jatkui eteenpäin.

Maailman aivan terävimpään kärkeen kuuluva G2 voisi olla juurikin sellainen tiimi, jonka kiinnostuksesta on mahdoton kieltäytyä. Kyseessä olisi mieletön haaste, joten jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, että voisiko siirto toteutua.


Joukkueet: